Věci veřejné, Radek John, Tomáš Tesař

Věci veřejné, Radek John, Tomáš Tesař Zdroj: Tomáš Tesař

Zájemci o ministerstvo školství jsou podle Johna dobří sebevrazi. Podle čtenářů Reflexu by měl radši mlčet

Šéf Věcí veřejných Radek John říká o zájemcích o post ministra školství, že musí být dobří sebevrazi. Měl by se vyjadřovat k obsazování ministerského postu? Podle čtenářů, kteří hlasovali v pondělní Aréně Reflexu, v žádném případě.


Radek John se pro MF Dnes vyjádřil k obsazování postu ministra školství: “Každý sebevrah, který do toho půjde, je dobrý. To zadání je šílené.”


Podle Jiřího X. Doležala by ale situaci okolo ministerstva školství neměl vůbec komentovat. Stejně jako další politické a společenské dění: "Mně spíš přijde šílené, že kdokoliv z bártostrany ještě nepochopil, že by měl nadále a doživotně hrobově mlčet," napsal v Aréně Reflexu.


Podpořilo ho plných 92 procent hlasujících čtenářů. Štěpán Brož ve facebookové diskuzi navrhuje sarkastický kompromis: "Ať se klidně vyjadřuje, hlavně ať do toho nekecá..."


A jiný účastník diskuze, Milan Polívka, nabízí svou úvahu: "Určitě má právo vyjadřovat se svobodně k čemukoli...ostatně jako každý svobodný občan této svobodné země...otázka však je, zda by ho měl někdo poslouchat..."

 





Jakou SMS byste viděli ve svém mobilním telefonu raději? Pozvánku od Pavla Béma, nebo od redaktora Reflexu Petra Holce? Hlasujte v dnešní Aréně Reflexu na webu Reflex.cz.