Helena Vondráčková

Helena Vondráčková Zdroj: Lenka Hatašová/iDNES.cz/Profimedia.cz

Helena Vondráčková si nevzpomíná na žádnou svou velkou chybu. Čtenáři jich ale našli dost

Zpěvačka Helena Vondráčková nepatří zrovna mezi favoritky čtenářů Reflexu... V Aréně Reflexu drtivě prohrála. V debatě se jí ale někteří zastávali. Přečtěte si výběr z názorů.

 

Zpěvačka Helena Vondráčková řekla v rozhovoru pro časopis Instinkt:

 

"Vlastně si myslím, že jsem nikdy v životě nějakou velkou chybu neudělala… Poslyšte, nenecháme už toho a nedáme si trochu vína? Nějak mě od toho pletení začaly bolet ruce,"

 

Viliam Buchert jí osvěžuje paměť a glosuje kvalitu interview:

 

"Paní Heleno, kromě paktování se s bolševiky a urážení Marty Kubišové, jste velkou chybu asi neudělala. Udělal ji pouze kolega, který vás u rozhovoru nechal plést šálu a plácat cokoli."

 

Na straně Heleny Vondráčkové zůstalo 7 % hlasujících čtenářů. Není to velké překvapení, v našem experimentu S kým byste chtěli uvíznout ve výtahu (zkuste si zde) skončila mezi ženami poslední…

 

 

Komentáře na Facebook jsou většinou velmi výrazně proti Heleně Vondráčkové, některé jsou i poměrně drsné, ty s dovolením necháme na Facebooku. Reakce se pohybují od vytěsnění Heleny Vondráčkové z veřejné sféry (Pejvy Skolar: „Kdo je to Helena?“) po kritiku jejího soudu s Martou Kubošovou. 

 

Vlasta Poláková vzkazuje: „Nevim jak dnes, odjela jsem z republiky před třiceti lety, ale co nikdy nezapomenu je, jak se zachovala k Martě Kubišové a všem ostatním ... “). „Udělala jich mnoho... Ale nejhorší je její kariérismus, pro který zradila ideály i kamarády...,“ píše zase Martina Bartošová. Část čtenářů si myslí, že na Helenu Vondráčkovou má negativní vliv její manžel.

 

Někteří se jí ale zastávají. Uživatel se jménem Jirikoo Jirickoo vzkazuje: „Vy ji znáte osobně, že si troufáte někoho takhle posuzovat? A i kdyby jste ji osobně znali, cítíte se povoláni ji soudit, zda-li udělala či neudělala chybu atd.? Zamyslete se nad sebou.“


Dita Brančíková si zase myslí, že například ve „sporu s Radiožurnálem je v právu. JE to veřejnoprávní stanice, tak si tam nějakej zaměstnanec nemůže rozhodnout, koho bude nebo nebude hrát, Kdyby to bylo soukromé radio, tak budiž...“

 

Radoslav de Piekielnik nakonec vrátil debatu k jejímu jádru: poptávce. „Každý dělá chyby. Největší problém ovšem vidím v chybě vkusu Helenčiných posluchačů...“

 

 

Jak se daří šéfovi ČT po půl roce?

Dnešní Aréna se týká výroku Petra Dvořáka, který je půl roku v čele České televize. Podle něj se kolos ČT "pohnul, ale je to tak, jako když se roztlačuje lokomotiva". Jak hodnotíte ČT vy? Hlasujte na www.reflex.cz a diskutujte na Facebooku.