Tavená měď vs. hambáč. Maso překvapivě odolává tisíci stupňů. Aspoň chvíli | Reflex.cz
nahoru

Tavená měď vs. hambáč. Maso překvapivě odolává tisíci stupňů. Aspoň chvíli

pet16. března 2016 • 09:38
Tavená měď vs. hambáč. Maso překvapivě odolává tisíci stupňů. Aspoň chvíli
Tavená měď vs hambáč
• foto: 
youtube.com

Lidi mají moc volného času. Ti, kteří se baví tím, že taví měděné dráty a lijí je na různé potraviny (že youtubere, Tito4re), i ti, kteří takové video zhlédnou. Včetně mě. Prostě to je neslýchané a tedy zajímavé.

pet

Klíčová slova:
zajímavostiVIDEOfastfood


Diskuse ke článku

 

reklama
Komentáře
E15
Nejčtenější