Těhotenství

Těhotenství Zdroj: profimedia.cz

Pomocí internetové stránky vybírá jméno pro dceru. A je to jízda

Nechali byste své dítě pojmenovat internetovými uživateli? Stephen McLaughlin vytvořil web nazvaný namemydaughter.com, kde nechal lidi vybírat křestní a prostřední jméno pro svoji ještě nenarozenou dceru. A návrhy dostává hodně zvláštní.

„Bohužel, internete, plně ti nedůvěřuji, proto budeme mít s mojí manželkou rozhodující hlas při pojmenování našeho dítěte. To znamená, že se naše dcera nebude jmenovat WackyTacko692,” upozornil McLaughlin na jeden návrh na webové stránce. A jeho instinkty jsou správné – jméno, které vede v pořadí jmen pro jeho dcerku, zní Cthulhu Le-Dash-A.

Na druhou stranu říká, že je v tomto případě poměrně překvapen zdvořilostí lidí. „Zatím jsem musel vymazat pouze několik pohlavně přenosných chorob a několik sexuálních pozic. Byl bych ale raději, kdybych už nemusel z listu jmen nic odstraňovat. McLaughlin je vývojář internetových stránek, proto dostal tento nápad. „Moje žena podporovala stránku od začátku, i když nejdříve si myslela, že si dělám legraci,“ vysvětluje.

Miminko se má narodit 2. dubna. Do té doby můžou lidé vybírat její jméno. Autora stránky se můžete ptát na jeho vlákně na Redditu.