Natalie Amyot

Natalie Amyot Zdroj: yotube.com

Francouzka hledá pomocí Youtube otce svého dítěte – ví jen, že to byl „krásný Australan“

Byla to láska na první pohled, prožili jsme spolu krásnou noc. Jenže nevím, kdo to byl. Tak popisuje Francouzka Natalie Amyot setkání, které ji změnilo život. Letní romance na australské pláži ovšem nezůstala bez následků. A Natalie teď otce svého nenarozeného dítěte zoufale hledá – i pomocí srdceryvného videa, které zveřejnila na Youtube.

Jak se jmenuje, to neví. Ví jen, že to byl „krásný kluk“. Popisuje jej jako opáleného blonďáka s modrýma očima, výška asi 180 centimetrů. Natalie ve videu vysvětluje, že svého neznámého milence potkala na párty na pláži Mooloolaba večer před odjezdem do Evropy. Brzy poté ztratila telefon a tím i jeho telefonní číslo.

Video placeholde
Natalie hledá otce svého dítěte, ale neví, jak se jmenuje • youtube.com

Že je těhotná, zjistila po pár týdnech. A rozhodla se svého milence najít. Teď je zpátky v Brisbane a pomocí sociálních sítí a zmíněného videa pátrá po někom, kdo by jí pomohl milence najít. Zatím marně, i když její prosbu shlédlo za dva dny už 20 tisíc lidí.   

„Když mě nebude chtít, nedá se nic dělat, ale já to chci zkusit a najít ho,“ říká Natalie na videu

Jejího příběhu si už všimla australská média, která se trochu škodolibě ptají: Je Natalie jen tak naivní, nebo jde o nějakou mystifikaci?