Narcis

Narcis Zdroj: Profimedia.cz

Chcete se rozloučit s Václavem Klausem? Kupte mu narcisku a přijďte na manifestaci

První kolo prezidentské volby, které proběhlo o víkendu, ukázalo českým voličům prázdnotu a faleš budoucnosti naší země a jejího prezidentského úřadu. Oba kandidáti, kteří postoupili do druhého kola, jsou ve srovnání s Václavem Klausem trapní, oškliví a bezvýznamní.

 

Proto všechny občany zveme na slavnostní rozloučení s Václavem Klausem ve funkci hlavy státu, k němuž dojde 7. března. Máme jistotu, že takového prezidenta už nikdy mít nebudeme.

 

Dovedete si představit Karla Schwarzenberga, jak někde krade propisovačku? Já tedy ne! Tento degenerovaný aristokrat je tak chronicky zazobaný, že by ho něco podobného ani nenapadlo!

 

Přitom - na základě faktů a konkrétních čísel - můžeme konstatovat, že nic kromě Topolánkovy erekce tak nezviditelnilo Českou republiku, jako když Václav Klaus ukradl v Chile propisovačku. Šlo o gesto, které ukázalo světu, jaká je duše českého národa, co zajímá opravdového Čecha a jak si Češi představují svoji integraci do Evropské unie.

 

Stejně nepředstavitelné je, že by Miloš Zeman prokázal tolik občanské odvahy, aby omilostnil zloděje z Trendu, H-systému a padesáti dalších zlodějin z devadesátých let, z dob divoké privatizace, se kterou jsou Zeman s Klausem navždy spojeni.

 

Zeman by se nikdy nevzmohl k tomu, co udělal Václav Klaus. Nikdy by nenašel odvahu amnestií vyjádřit, že všechny ty zlodějiny byly vlastně skoro v pořádku, úplná prkotina, hlavně že se to celý podařilo zprivatizovat. To, co Václav Klaus učinil s elegancí a nonšalancí, by Zemana nikdy ani nenapadlo.

 

Další bod, který ukazuje naprostou marnost kandidátů na prezidenta, jsou jejich spolupracovníci. Obklopují je lidské nuly bez jakéhokoliv společenského významu. Navíc celá Česká republika dávno ví, že nejen všichni spolupracovníci Zemana i Schwarzenberga, ale dokonce i oni sami pocházejí z opice.

 

A to je samozřejmě pro výkon funkce prezidenta zásadní handicap. Nikdo z kandidátů prostě nemá lidi ani náznakem srovnatelné se současnou Hradní gardou, pány Jaklem a Hájkem.

 

Dokonce ani Šlouf by neřekl, že Václav Havel byl fašista. Tuhle pravdu měl odvahu sdělit národu jen Petr Hájek. A koho mají Zeman se Schwarzenbergem místo Hájka? NIKOHO!!! Příští prezident prostě bude ve srovnání s Václavem Klausem úplná nula.

 

Proto jsme se rozhodli 7. března 2013, v den, kdy bude Václav Klaus odcházet z Hradu, uspořádat manifestaci na rozloučenou s ním. V osmnáct hodin máme nahlášené veřejné shromáždění na pražském náměstí Jana Palacha, prostoru před Rudolfinem směrem k nábřeží, odkud je tak krásný pohled na Pražský hrad.

 

Oznámení o shromážděníOznámení o shromáždění|Jiří X. Doležal

 

Na rozloučenou s sebou přineste pro Václava Klause alespoň jednu narcisku. Den před MDŽ stojí dvě kačky, a takovou investici si Klaus zaslouží od každého z nás.

 

Za událost Narciska pro Klause Jiří X. Doležal, 1/2 manažer iniciativy

 

Poznámka editora: Redakce Reflexu disponuje důvěryhodnými materiály, ze kterých vyplývá, že výše popsané rozloučení s Václavem Klausem je ve skutečnosti jen dalším projevem spiknutí proti němu. Tentokrát se však nespikla občanská spolenost, ale Židi, konkrétně notorický Žid a divadelník Achab Haidler a notorický Žid a narkoman JXD. Vzhledem k tomu, že sionistická lobby má své nečisté prsty i v redakci Reflexu (seznam Židů v redakci naleznete v tiráži časopisu), nemůže s tímto prázdným, falešným a levičáckým útokem na Václava Klause nic dělat. Šalom!