Za kačku svlíkačku

Za kačku svlíkačku Zdroj: Youtube.com

Televizní blbost kvete v pořadu Za kačku svlíkačku

Mimořádně vnadná blondýnka s moravským přízvukem, která si říká Lenička, neustále opakuje: „Děcka, lidičky, valíme, valíme. Telefonujeme, zebereme výhry. Pojďte, pojďte! Šupi, šupi! V podprdě mám ještě dva tisíce.“ A hlupáčci volají. Do televizního pořadu Za kačku svlíkačku na Primě Cool, který je pozoruhodnou sociologickou a psychologickou sondou do duší některých Čechů.

 

Za kačku svlíkačku můžete vidět každý čtvrtek a v sobotu v noci. Organizátoři projektu například na svých stránkách uvádějí, že „jste-li navíc inteligentní Don Juan, otestujte svoje vědomosti v erotickém kvizu“. Jenže kdo inteligentní by volal, když za každou započatou minutu zaplatíte 90 korun.

 

 

Přitom všechny podobné hry či soutěže jsou založené na jednoduchém principu. Telefonování je mimořádně drahé, a jak už v různých diskusích napsalo několik lidí, kteří zkusili volat do tohoto pořadu, propojení na moderátorku trvá „dostatečně“ dlouho, aby na tom mohl někdo vydělat.

 

Získávání peněz tímto způsobem není ale žádnou novinkou, přesto se na ně vždy někdo nachytá. Ale pořad Za kačku svlíkačku míří skutečně na lidi s nižším IQ. Jistě, někdo něco vyhraje, ale většina o své peníze přijde při telefonování. A vše je zabaleno do „soutěže“ o svlíkání mladých dam. Bohužel je to udělané „po česku“. Tedy hloupé a málo vtipné řeči. Občas (i když kamera zabírá poprsí žen) i nuda, nuda. A té bujné Leničce zapomněli zapudrovat i jizvu po nějakém lékařském

zákroku. Možná to bylo ale sexy … Za ty prachy je přece všechno sexy.