Archív

Zpět na článek

Televizní blbost kvete v pořadu Za kačku svlíkačku

11 komentářů

ferda33
6. října 2011 • 10:23
Otázky dávají tak stupidní, aby si všichni mysleli, že můžou vyhrát. Mají to ale spočítaný tak, že když ta micena na obrazovce vykřikuje "Nespěte, volejte", tak LŽE, protože, vsaďte boty, že nejmíň 10 lidí tam sedí na drátě a nechají se krmit těma hovadina v naději, že je "přepojí do studia“. Tohle není "normální bussines", jak psal kdosi, ale OKRÁDAČKA. V normálním obchodě nikdo nikomu nelže a pravidla jsou předem daný. Normální by byl, kdyby ta cácora z obrazovky rovnou řekla, že si popovídá s každým desátým a že všem nechá napřed pěkně vyždímat kredit posloucháním nemožných hovadin. To, co vidíte na obrazovce je ještě výkvět inteligence a vkusu oproti tomu, jaký kraviny vám pouštějí z automatu do sluchátka, než vás MOŽNÁ spojí. Pokud máte pocit, že lacino přijdete k výhře, že jste chytrej, protože to víte a za to, že víte dostanete prachy, navíc v noci tam stejně nikdo nevolá, tak se probuďte. S největší pravděpodobností se buď vůbec "nedovoláte", to znamená, že pořad skončí dřív, než vám ty jejich draze zaplacený blbosti odvykládají nebo vás nechají placeně "čekat" tak dlouho, až se jim ta kravina vyplatí a za „výhru“ zaplatíte víc než pak někdy možná dostanete. VARUJU VŠECHNY – NEVYDĚLÁTE, JE TO PODVOD.
ivanb
14. ledna 2011 • 14:48
Vidim jak Vás pěkně vyšoupli z nabídky, jestlli Vy je neprudíte zas až moc. Jednou jsem viděl asi pět minut zmíněného veledíla a kořím se přede všemi, kteří jsou schopni za podobnou *** utratit byť jen jednu korunu, snad kromě pana Buchetra, který jak vidno nemá nic lepčího na práci, než slintat u Leničky.Bóóóže, kde je starý dobrý RX a taktéž stará hloupá diskuse, bez placených zón a tupců za kormidlem?!?!?!
ivanb
14. ledna 2011 • 14:39
Sem napište váš vzkaz!
demontormen
12. ledna 2011 • 18:14
TV Prima a Cool jako taková je pro lidi s nižším IQ nebo těžkou zrakovou a sluchovou vadou. Stačí koukat několik minut a poškození mozku je nezvratné.
petrveliky
11. ledna 2011 • 14:54
Poslední dobou mám jakýsi neodbytný pocit, že se s Reflexem cosi děje. Přečíst mi ho trvá stále kratší dobu, hodně článků přeskakuji a kroutím hlavou o čem, že se to v mém oblíbeném periodiku píše. Nakonec jsem si říkal, že se mi to jenom zdá a měním se věkem já a ne reflex. Konečně v této diskusi jsem si ověřil, že v tom nejsem sám. Děkuji za příjemných 20 let a odcházím
maravesan
12. ledna 2011 • 23:08
Ano, nejste v tom sám. U nás se s Reflexem rozloučíme v červnu až doběhne předplatné.
indyana
10. ledna 2011 • 18:49
souhlas se sendymanem. Taky nečtu jiný časopisy právě proto, že mě tyhle *** nezajímaj..teď už nečtu ani reflex, škoda
sendyman
10. ledna 2011 • 12:07
No, možná budete mít i pravdu, protože než jste nastoupil Vy a ještě několik podobných, RX by si takových *** ani nevšiml....
Ale jsem rád, že jste na to upozornil - vodtěď budu koukat a se mnou jistě řada letitých a věrných čtenářů RX!
fakov
10. ledna 2011 • 13:08
Jo, ještě na jednom programu běží skoro to samý - teda s jinýma více či méně vnadnýma pipkama. Kouknout se na konec pořadu, jestli tentokrát něco zůstalo či nezůstalo slečně na sobě, proč ne... Ale to nízké IQ se asi týká těch telefonistů, co se nechají v průběhu pořadu dobrovolně okrádat.
sendyman
10. ledna 2011 • 14:02
Já Vám Váš názor neberu. Nakonec, nemusím to číst - stejně, jako se na to nekoukám.
Jenže, právě z těchhle důvodů nečtu Blesk a spoustu všemožnejch jinejch podobnejch periodik.
Tak proč to, kur.va, nacházím tam, kde to nemá co dělat?