Uprchlíci řádí v Severním Porýní-Vestfálsku: Skoro 200 sexuálních útoků za půl roku

Uprchlíci řádí v Severním Porýní-Vestfálsku: Skoro 200 sexuálních útoků za půl roku Zdroj: scom

Azylanti ve Vídni skupinově znásilnili ženu: Utrpení oběti trvalo celou noc
Azylanti ve Vídni skupinově znásilnili ženu: Utrpení oběti trvalo celou noc
Novoroční sex útoky v Německu-nové údaje: Útočníků bylo přes dva tisíce, napadli 1200 žen
Německá policie po měsících vyšetřování: V Kolíně nad Rýnem útočili cizinci
Minulý týden odsoudili první migranty za sexuální útoky na Němky.
7
Fotogalerie

Řešení sexuálních útoků migrantů je snadné!

Jako titulek to zní dobře, ale v realitě je ta snadnost poněkud nepraktická. Ono snadné řešení totiž znamená policejní režim se stálou přítomností bezpečnostních složek prakticky všude — mnohem častěji než v Izraeli. 

O silvestrovské noci došlo v Innsbrucku k další celoarabsky oblíbené hře „sexuální obtěžování“, která spočívá v tom, že skupina agresívních nadrženců obklopí ženu, osahává ji, strhává z ní šaty a bere jí věci. Někdy ji i bijí — takovéto skupinové sexuální násilí vyvolá ty nejstrašnější pudy. I na Nový rok 2017 — stejně jako loni — tuhle hru hrály skupiny imigrantů s plnou novoroční euforií — tentokrát v Rakousku. Policie se domnívá, že útoky v Innsbrucku má na svědomí skupina pěti či šesti mladých mužů z Asie nebo ze severní Afriky. Nezabránilo jim v tom ani nasazení devadesáti policistů, kteří měli zajišťovat pořádek. K dalším útokům došlo v Rakousku v Salcburku, Štýrském Hradci a ve Vídni. Obětí se přihlásilo do momentu, kdy píšu tento text, osmnáct.

Naopak v Německu, kde — hlavně v Kolíně nad Rýnem — došlo předloňského silvestra k mnoha sexuálním útokům ze strany imigrantů, proběhl letošní silvestr zcela klidně. Důvod je velmi jednoduchý: policie přetvořila Kolín o silvestrovské noci v policejní stát. Hlídky policie byly proti loňsku desetkrát posíleny, takže pořádek v ulicích zajišťovaly nakonec dva tisíce mužů zákona. A jak byli policisté všude, nedovolili si azylanti ani nahlas upšouknout.

Mimořádně pikantním shledávám ten detail, že šéfka německých Zelených protestovala proti tomu, že policie chránící lidi před útoky imigrantů z Arábie a Afriky přednostně kontrolovala imigranty z Arábie a Afriky. Je to opravdu pěkný příklad totální sluníčkové zblbělosti, na jejíž následky Evropa vyhyne.

Ale zpět k tomu pozitivnímu, co se podařilo: V Kolíně se díky policejním opatřením podařilo zabránit výbuchům sexuálního násilí. Takže recept je známý. Stačí jen zdesateronásobit počty policistů v ulicích, proměnit naše města ve válečné zóny plné policejních checkpointů, kontrolovat lidi na každém rohu a celkově zavést opatření podezřele připomínající nacismus.

Pokud tak neučiníme, násilí imigrantů nás v příštích letech smete a totálně promění atmosféru našich měst. Pokud tak učiníme, proměníme náš domov v policejní stát a totálně proměníme atmosféru našich ulic taky. Ale svoboda volby nám zůstává — můžeme si demokraticky vybrat ze dvou zel.