Palestinský mladík se pokusil ubodat stařenku.

Palestinský mladík se pokusil ubodat stařenku. Zdroj: Jpost.com

Palestinci začali masakrovat židovské seniory

Hrdinný boj palestinského lidu proti sionistickým utlačovatelům došel do další fáze. Arabští útočníci se nově zaměřují na ty nejzavilejší a nejnebezpečnější sionisty a okupanty - na ubohé a zcela bezbranné starce.

Jeruzalem Post zveřejnil na svých webových stránkách video teroristického útoku. Záznam bezpečnostní kamery, na kterém se devatenáctiletý palestinský Arab z Hebronu (tedy nikoliv z území ovládané Hamásem, ale Evropou glorifikovanou palestinskou samosprávou) v Tel Avivu pokusil zavraždit osmdesátiletou židovku.

Všichni naši sluníčkoví milovníci islámu a Palestinců zvlášť by si ten videozáznam měli pustit - povinně - pětkrát dokola. Aby se jim konečně rozbřesklo a došlo jim, jaké lidi a jaké síly zde ve skutečnosti propalestinští aktivisté obhajují. V tomto případě mladíka, který se pokusil z etnické nenávisti ubodat stařenku.

Co se stalo? V Izraeli posledních týdnů věc vlastně normální. Mladý Arab na ulici zaútočil nožem. Nejprve na oběť, která ho opravdu nemohla ohrozit ani se bránit - na osmdesátiletou stařenu - kterou bodl nožem do horní poloviny těla. V nastalém zmatku pak pobodal ještě šestadvacetiletého muže do nohy a dalšího, který před ním utíkal do městského autobusu, jednatřicetiletého, bodl do zad. Pak Arab vběhl do krámu, kde ho zavřela prodavačka a nechala ho tam zavřeného až do příjezdu policie. Policie nejdříve Araba zatkla, a pak zabránila jeho lynčování davem, který se kolem sběhl. Policii takové chování nařizuje zákon, jinak nevidím příliš racionálních důvodů, proč davu bránit. V Izraeli totiž neexistuje trest smrti, který se za pokus o vraždu stařeny nabízí jako optimální řešení.

Aby se potvrdilo, že útoky na seniory nejsou výjimkou, ale novou taktikou Arabů, byl včera jinde v Izraeli, v Netanyi, pobodán jiným Arabem sedmdesátiletý muž. Propalestinští aktivisté - kolik židovských starců bude muset zemřít rukou arabských teroristů, než konečně zjistíte, že jste na straně zla?