Výhrůžky JXD

Výhrůžky JXD Zdroj: Archív

Odboráři či jejich sympatizanti vyhrožují JXD a jeho ženě

Ta paní volala ve tři čtvrtě na jedenáct večer a v hlase měla slzy. Málem jsem jí seřval, že volá tak pozdě, protože zpočátku zněla hrozně agresivně - až za chvíli se ukázalo, že z ní jen mluví strach. "My oba s manželem volíme pravici, a on by chtěl ve čtvrtek jezdit. Ale bojí se, prootže Dušek teď vyhrožoval stávkokazům a on se bojí jezdit, i když s tou stávkou nesouhlasí..."

Po chvíli vysvětlování jsem pochopil, že manžel je tramvaják, myslí si o stávce své, ale kvůli agresivitě odborářů se bojí nestávkovat. Nabídl jsem té dámě anonymní rozhovor s jejím manželem a čekám, kdy se ozve - ale asi to neudělá. Bojí se totiž nejspíš oprávněně. To, co vyvolal můj článek proti blokádě, takové vlny nenávisti a agrese, jsem zažil jen od neonacistů. Zde několik ukázek:

 

TVOJI STARE narveme do kundy sisku - ale vobracene.

georg7

 

Je to jen typický produkt věčně zhuleného J.X.D. Navíc každý žid má v popisu práce vše z většinové společnosti kritizovat, ničit a rozvracet.

tranta68

 

* SMRT XINDLOVI * Ja si te ty zmetku najdu a trochu si popovidame . Ver tomu , ze se s toho podelas !

georg7

 

JXD i natebe pamatujeme,však ty víš a když jinak nedáš i na řetízky dojde!!

pavel1943

 

Plesatej krypl , svoje dostane , to si piste ! Zmlatim ho jak hada - suchara prohulenyho .

georg7


Je vidět,že ten vyhulenec je jen ubohej patolízal tlačící se do zadku vládnoucí klice.Když už se chtěl "ukázat", mohl se podepsat pod předběžné opatření "soudce" zakazující stávku jako protiprávní.Nebo mohl veřejně zatleskat tomu imbecilovi (jehož jméno nemohu ani vyslovi, aniž by se mi udělalo nevolno), kterej v telce vykládal, že stávka je "proti dobrejm mravum"....

jaryn1jaryn

 

 

Takže se tomu tramvajákovi nijak nedivím. Alespoň podle webové diskuse jsou odboráři a jejich sympatizanti banda agresivních násilníků. IP adresy a další údaje uživatele georg7 předávám Policii ČR a doufám, že budou proti člověku, který mě a mé ženě vyhrožuje, postupovat stejně rychle, jako přijeli, když jsem zablokoval Dům odborových svazů.