Zprávy

Zpět na článek

Odboráři či jejich sympatizanti vyhrožují JXD a jeho ženě

110 komentářů

germi
20. června 2011 • 07:14
Tak jsem si přečetl pár článků slovutného JXD a musím konstatovat, že u mě hluboce klesnul. Podle mě by měl začít uvažovat o změně. Pokud by psal do Blesku, tak bych ty nesmysle ještě chápal, ale tohle mě jen potvrzuje, že ten REFLEX prostě kupovat nebudu. Ke komentářům některých čtenářů se raději vůbec nebudu vyjadřovat. Nasaďme pár provokatérů do jakékoliv akce a pak všechny pohaňme. Věnujte se radši důležitějším věcem.
sedlakjura
18. června 2011 • 13:06
co na to všechno policajti, ale mně se zdá daleko nebezpečnější pro společnost pan Zavadil. Ti hlupáčci, kteří Vám vyhrožují, by nám, pokud by měli jasnou fyzickou převahu, možná i mohli dát přes držku. ( Spíš jsou to ale jenom nějací frustrovaní ubožáci, kteří jen tak poštěkávají, využívajíce anonymity.) Ale pokud někdo vyzývá ve veřejných zdělovacích prostředcích k třídnímu boji a snaží se svrhnout demokraticky zvolenou vládu, vyzývá tedy veřejně k revoluci. Nechápu, jak se mohou označovat Sobotkovi socani za demokratickou stranu a zároveň podporovat tyto výzvy k násilnému puči.
Že to vůbec nemusí být pouze nějaké politické škádlení, ukazují události v Řecku a tady další takový komunistický ***, který si říká "kartůš". Ty jím anononcované stránky opravdu stojí za to zhlédnout. Mysel jsem, že propagace komunismu je u nás zakázána zákonem. Je dobré vědět, že komunisté nejsou pouze ti staří páprdové, kteří si jdou na 1. máje poslechnout Švorcovou.
sedlakjura
18. června 2011 • 13:08
***, si dosaďte místo těch korektních hvězdiček, prosím.
germi
20. června 2011 • 07:16
to slovo spíš patří autoru tohoto příspěvku
strassidlo
18. června 2011 • 21:14
Souhlas!
kovarik
16. června 2011 • 21:08
Spíše by sis měl opravit gramatické chyby!
cartouche66
16. června 2011 • 18:27
Odbory již dávno nejsou organizacemi dělnické třídy. Staly se součástí kapitalistického státu, institucí pro organizovaný prodej pracovní síly a udržování sociálního smíru. Jako takové musí být zničeny a nikoli reformovány. Slabiny a porážky hnutí naší třídy daly a dávají vzniknout mnoha proudům levičáctví, které hrají úlohu sociální demokracie: neusilují o zničení kapitalismu, ale o jeho radikální reformu. V dobách revolucí jsou vždy posledním útočištěm a baštou kapitálu. Proto komunističtí proletáři bojují proti všem jeho podobám: stalinismus, trockismus, maoismus, mnohé varianty anarchismu, antiglobalismus, proti­impe­rialis­tická hnutí „třetího světa“!Revoluční organizace spontánně vyrůstá a nabývá konkrétních forem přímo z třídního boje, neboť proletariát je k tomu historicky nucen. Revoluční organizace nedělá revoluci ani k ní proletariát neuvědomuje a nevychovává. To třída zvládne sama a naopak svojí bojovou aktivitou vytváří podmínky pro centralizaci revolučních skupinek, které jsou dnes v dobách sociálního smíru nepočetné a bezvýznamné, a nejuvědomělejších a nejradikálnějších složek proletariátu do komunistické strany. Ta stojí na sebeorganizaci zdola a organické centralizaci a má stejné zájmy jako celá třída. Komunisté se odlišují jen tím, že organizovaně jednají nejrozhodněji a nejdůsledněji ze všech a vždy v historickém zájmu celého proletariátu, a tak udávají zbytku třídy směr. Globální komunistická strana je předzvěstí celosvětové lidské pospolitosti.
kilgore
17. června 2011 • 09:01
řeči jak piedestalu každopádně dějiny materialismu apod. jsou pořád jen filozofování nad věcmi vytrženými z kontextu, komunismus podle výše uvedeného nikdy nefungoval a fungovat nebude.. Berte příklad z přírody jak přirozeně žijou masy. Včely, mravenci - totalitní systém?? spíše přirozený vývoj a adaptace. takže když nebudeme žít každý sám za sebe, což nelze, bude vždy stádo, a tomu se na zádech vždy někdo sveze. závěrem: tím že má nepřeberné množství lidských názorů svou vlastní představu o lidské pospolitosti nemůže kvůli jejich neslučitelnosti (komunismus x kapitalismus, křesťanství x islám) nastat celosvětová lidská pospolitost, a pokud vznikne tak pouze na základě syntézy všech.Každý by furt něco nastoloval Tedy soudruhu smotejte ten rudý hadr
nautilus
16. června 2011 • 11:26
S podobnými reakcemi týkající se fyzické likvidace se setkávám i já sám. Nejde o nic nového. Bolševická luza, odkojená marxismem-leninismem se již těší na fyzickou likvidaci svých ideových odpůrců. V tomto směru se toho moc od 19. století nezměnilo. Této zvížecí zvrhlosti využívají odborářští lotři k prosazení svých antidemokratických cílů. Podobně se chová i politická levice. Když prohraje v demokratických volbách přistupuje k antidemokratickým metodám uchopení moci, za niž lze považovat politickou stávku. Mimochodem, je to důsleddek tzv. sametové revoluce, což je fatální český patent na to jak zlikvidovat nastupující svobodu a demokracii v zemi. Sklídíme pouze ovoce své hloupostí a hloupostí vůdců tohoto období kolem roku 1989 a následujících.
cartouche66
16. června 2011 • 18:19
Hmm, zajímavý! Se mnou by ses setkal jen jednou a byl bych posledním s kým by jsi se setkal vůbec, páč bych ti rozhodil sandál hangranátem, Langrostapáku