Zprávy

Zpět na článek

S pravdou ven: Jaký má Reflex názor na WikiLeaks?

24 komentářů

simeklubor
19. ledna 2011 • 14:49
Zcela bezvýhradnej souhlas, kolego!
simeklubor
19. ledna 2011 • 14:45
Jo tááák! Tak von Assange zveřejňuje hlavně tajnou komunikaci álkejdy a talibánu. Tak to už jsem klidnej, demokracie je v dobrejch pazourech, zlo bude konečně potrestaný... (Západ nepotřebuje ke svý likvidaci žádný teroristy a vnějšího nepřítele - bohatě si vystačí s vlastní armádou užitečnejch idiotů, která se rozrůstá geometrickou řadou.)
placirkabodlo
17. ledna 2011 • 11:35
presne tak. dekuji !
johnsilver
16. ledna 2011 • 13:14
Pane Stoniš, třeba by tu činnost provozoval už v letech třicátých a zveřejnil by dokumenty o vyvražďování lidí s postižením v akci euthanasia a podmínkách v koncentačních táborech. potom zveřejňuje komunikaci NSDAP s heinleinovou SdP, a zcela tím vyrací naci propagandu o útisku němců v československu. Daladiér s Chamberlainem by se v Mnichově museli pod tlakem své domácí veřejnosti zachovat jinak...
Taky by zveřejnil komunikaci mezi moskvou a podřízenými orgány na ukrajině během velkého hladomoru, který bolševici vyvolali. To by asi trochu pozměnilo vnímání komunismu v evropě na zbytek století...
pochybujicistepan
15. ledna 2011 • 02:15
Když je někde k dispozici balík dokumtů takového charakteru,je přirozené že se roznese. Nespoléhal bych na kompetence tisku filtrovat co se má zveřejnit. Jaká media si to mohou dovolit? Ta správně zkoordinovaná se státem nebo s distributorem tajných depeší? Američané by měli lépe chránit své spřátelené disidenty, přinejlepším i jejich identitu. Trend rychlého rozřišování zpráv o násilí a bezpráví je mi sympatický. Bezpečné nakládání s tajnými informacemi o bezpečnostních otázkách si musí koordinovat příslušné úřady, ne noviny.
sendyman
14. ledna 2011 • 21:19
Nebudu "hodnotit" všechny, ale po pravdě musím říct, že nejvíc mi, v rámci možností a kromě dalších, mluví z duše (nejen orientací názoru, ale zejména jeho zdůvodněním) mí největší "červení hadrové" RX ( ), tedy (in alfabetical order) Buchert, Jandourek, Wolfová.
Klaním se a rukulíbám!
sendyman
14. ledna 2011 • 21:05
No, kůůůrva, copak asi bude na obálce?
Že Vy máte taky předplatný?
sendyman
14. ledna 2011 • 20:52
Škoda dalších slov...
jaonea
14. ledna 2011 • 17:56
Nějak nevím, koho zajímá a komu záleží na tom, jaký máte názor na Reflex....
sammy
14. ledna 2011 • 12:08
Vítězem ankety "Intelektuál Reflexu" se opět stává pan Holec s názorem "Se zveřejňováním všech tajných úředních dokumentů nesouhlasím. My, daňoví poplatníci, potřebujeme naději, že věci nejsou tak špatné, jak si myslíme, že jsou."
Na základě této teze navrhuji zakázat zveřejňování informací o shodku státního rozpočtu, korupčních aférách, nevýhodných státních zakázkách, tak, jak to činil minulý režim. Navíc bych tuto již odzkoušenou cenzuru rozšířil o blbé počasí, výsledky české fotbalové reprezentace a obecně o vše, co by daňovému poplatníkovi mohlo pokazit náladu. Z Reflexu by zbylo auto-moto a cestomanie, pan Šibík by měl zakázáno fotit a pan Holec psát. To by bylo na tom světě krásně, soudruzi!