Zprávy

Zpět na článek

Neonacisté na webu zaútočili na ženy, které si vzaly muslimy nebo černochy. Je to nechutné

63 komentářů

vodarna
2. září 2012 • 10:21
...a proč by mělo být odlišné kulturní prostředí problémeme???
vodarna
2. září 2012 • 10:19
Dík za článek, rozhodně rozumný a demokratický pohled na věc (mj.web zveřejňuje i data chráněná Zákonam na ochranu os. údajů). Vždycky mě ale zarazí reakce pod články na téma: Romové, cizinci, muslimové - tolik nenávisti od lidí, kteří nikoho takového osobně neznají, nachají se masírovat zprávami z televize a novin (viz 90% cigánů nikdy nepracovalo? - jak jste na to přišel, zajímal by mne odkaz na relevantní data, která toto uvádějí...), mají nulové znalosti o problematice (Agentura JPP opravdu není zdroj pro rozumné lidi). Česká klasika, která kulminuje do nepříjemného konce .
harve
22. února 2012 • 15:28
"Když se podíváme dále na články, jichž je server plný, dojdeme k tomu, že nepokrytě propaguje rasismus, a dokonce ho pavědecky zdůvodňuje: „Obranný rasismus má za úkol chránit........."

Pavědec jste Vy. I s doktorským titulem.........
cerdanka
10. února 2012 • 13:41
Saem napište váš vzkaz! a protože 90% cikánů nikdy nepracovalo a žijí jen z dávek, na které se skládá z našich bílých daní, tak ať jsou hodně potichu. Doufám, že přijde den...
okuk
5. února 2012 • 19:07
Američané mají svobodu slova v ústavě a je jen správné, že si ji chrání a nedovolí v tomto směru výjimky. Ono je to totiž tak, že vám se nelíbí jedna věc, někomu druhému se nelíbí něco jiného a než se vzpamatujeme, máme "svobodu slova" v českém podání. Takže si myslím, že byste se neměl plést do toho, jak si to zařídili Američané a ještě mít tu drzost to kritizovat. Jsou to právě lidé jako vy, před kterými je nutno mít se v demokratické společnosti na pozoru.
elendil
5. února 2012 • 12:03
Jasně, ale chce se to zamyslet, proč je šíření nacismu legální a šíření dat chráněných aut.zákonem nikoliv. Zvolil jsem asi ne úplně nejlepší příklad.
Zajímalo by mě, jak by FBI reagovala, kdybych na server napsal, že chystám atentát na prezidenta, jestli to taky spadá pod první dodatek
sendyman
4. února 2012 • 03:41
Hmmm, ale to je volovina. Otázkou je, co je legální a co ne.
Prej vymažou všechna data. I ta vaše soukromá, pokud je tam máte.
A to je sra.čka na nejvyšší úrovni, jestli to tak můžu říct...
sendyman
4. února 2012 • 03:34
Mimochodem, docela by mě zajímalo, kdo vymyslel termín "rudí". V Americe jsem byl, a pár jsem jich potkal. Krom toho, že je to "jejich vlast" (v čemž mají ostatně pravdu), jsem na nich nenašel nic zvláštního. Podle mýho mají stejnou pleť, jako spousta bílejch, co lezou do toho solárka...
sendyman
4. února 2012 • 03:08
Ale jasně, že jo, sakja! Chtěl jsem jen říct, že ten černej kluk byl fakt fajn a uměl se nějak "prodat" na trhu práce. Pro mě "ohne Problem".
Což se o těch přičmoudlejch vyžírkách sociálního systému říct nedá. A to znám pár slušnejch, který do týhle kategorie nezařazuju.
Nemám problém s barvou pleti (sakja, a nedělá spousta lidí v solárku, aby se jim podobali? ), ale s tím, jak se kdo chová. A Cikáni si to dělaj sami....
sendyman
4. února 2012 • 02:57
Souhlasím, i když s tím mám pramalý osobní zkušenosti, znám to jen z vyprávění.