Zprávy

Zpět na článek

Neonacisté na webu zaútočili na ženy, které si vzaly muslimy nebo černochy. Je to nechutné

63 komentářů

vodarna
2. září 2012 • 10:19
Dík za článek, rozhodně rozumný a demokratický pohled na věc (mj.web zveřejňuje i data chráněná Zákonam na ochranu os. údajů). Vždycky mě ale zarazí reakce pod články na téma: Romové, cizinci, muslimové - tolik nenávisti od lidí, kteří nikoho takového osobně neznají, nachají se masírovat zprávami z televize a novin (viz 90% cigánů nikdy nepracovalo? - jak jste na to přišel, zajímal by mne odkaz na relevantní data, která toto uvádějí...), mají nulové znalosti o problematice (Agentura JPP opravdu není zdroj pro rozumné lidi). Česká klasika, která kulminuje do nepříjemného konce .
harve
22. února 2012 • 15:28
"Když se podíváme dále na články, jichž je server plný, dojdeme k tomu, že nepokrytě propaguje rasismus, a dokonce ho pavědecky zdůvodňuje: „Obranný rasismus má za úkol chránit........."

Pavědec jste Vy. I s doktorským titulem.........
cerdanka
10. února 2012 • 13:41
Saem napište váš vzkaz! a protože 90% cikánů nikdy nepracovalo a žijí jen z dávek, na které se skládá z našich bílých daní, tak ať jsou hodně potichu. Doufám, že přijde den...
okuk
5. února 2012 • 19:07
Američané mají svobodu slova v ústavě a je jen správné, že si ji chrání a nedovolí v tomto směru výjimky. Ono je to totiž tak, že vám se nelíbí jedna věc, někomu druhému se nelíbí něco jiného a než se vzpamatujeme, máme "svobodu slova" v českém podání. Takže si myslím, že byste se neměl plést do toho, jak si to zařídili Američané a ještě mít tu drzost to kritizovat. Jsou to právě lidé jako vy, před kterými je nutno mít se v demokratické společnosti na pozoru.
topp
3. února 2012 • 17:11
Doporučuji článek popsaný v nadpisu. Začínám se divit co se dostane do tisku, potažmo internetového vydání jednoho z doposud nejlepších plátků které jsem kdy četl.
promirul
2. února 2012 • 22:20
Všechny tyto problémy jsou každého osobní věc a je mi jedno,že si některé ženy berou muslima či černocha.Co mě ale vadí,je ,že ženy které si vezmou muslima,konvertují k islámu.Nejsem křesťan,nijakého náboženství,ale toto je zvrhlost a debilita .Ještě potom žvaní na veřejnosti,jak je ten islám krásný,to už není člověk,ale fena.
sendyman
4. února 2012 • 02:57
Souhlasím, i když s tím mám pramalý osobní zkušenosti, znám to jen z vyprávění.
anonymouss
2. února 2012 • 15:52
http://www.white-medi­a.in­fo/am­k_wat­ch_xe­nofi­love­.html - koho by to zajímalo v originálním podání
elendil
1. února 2012 • 12:39
Souhlasím s JXD. Server, který umožńuje nelegální sdílení dat (Megaupload) lze bez problému zavřít. Náckovská stránka je chráněna prvním dodatkem Ústavy USA. Postavené na hlavu
sendyman
4. února 2012 • 03:41
Hmmm, ale to je volovina. Otázkou je, co je legální a co ne.
Prej vymažou všechna data. I ta vaše soukromá, pokud je tam máte.
A to je sra.čka na nejvyšší úrovni, jestli to tak můžu říct...