Zprávy

Zpět na článek

Vepsáno do těla. Tetování nosí úřednice i ředitel malešické spalovny

28 komentářů

mathi
20. prosince 2011 • 22:40
Dredatý exot, potetovaný od hlavy k patě a tedy i každý jiny potetovaný člověk se automatiky řadí mezi "smradlochy" a "huliče" ???? To nemyslíte vážně,že ?!! No raději nic, ale tohle mě dokáže udivit, tetování mám přes záda, skoro celá... vzdělání: vysokoškolské, podnikám, dávám práci lidem a určitě nesmrdím a nehulím ... Nic proti nikomu, ať si každý dle svých potřeb dělá co chce, pokud tím neobtěžuje okolí... Chci tím říct, že i ten potetovaný exot může vonět a taky se může skrývat pod sakem Vašich nadřízených...Dalo by se psát dál a dál, ale ztráta času.
mathi
20. prosince 2011 • 22:27
Odvážná slova! Kde berete vůbec tu drzost odsuzovat potetované lidi a řadit je do vrstvy s nižším IQ či vzděláním??? Nevěřím vlastním očím! Někdo nosí motýlka nebo puky na kalhotech a někomu se libí tattoo a odsuzuje tyto lidi někdo, že mají svůj styl oblékání?... například... .
cypakus
15. prosince 2011 • 09:59
Jojo, myslet znamená houno vědět.Přeju Ti krásný den. Miluji Tě
atreides
14. prosince 2011 • 20:00
ano, a ty jsi prototypem idiota 21.století. pokérované odredované umaštěné drzé prase!
atreides
14. prosince 2011 • 19:57
helemsmažko,ty jsi prorok?????? já myslel že jsi jen odredovaný, pokérovaný a zhulený ubožáček.
cypakus
14. prosince 2011 • 14:50
Teď jste mě úplně sestřelila, brilantní příspěvek Chybí v něm už snad jen cikáni a lékařští odboráři. To, že alkoholici nestěžují život slušným lidem je moc hezká pointa.
Jo a nejezděte ve svém zájmu na Jamajku.
torinese
14. prosince 2011 • 12:33
Vy ho tedy musíte mít hluboký.
Co mi má být sympatického na dredatém exotovi, potetovaném od hlavy až k patě ,který smrdí odporně trávou na sto honů a jeho jediným smyslem života je aspoň jednou denně se pořádně zhulit? Vám je snad příjemně ve společnosti poblitých alkoholiků, případně fetáků? Jaký je mezi nimi rozdíl? Fakt je, že alkoholici se aspoň nepřivazují řetězy k smrkům napadeným kůrovcem a nestěžují život slušným lidem.
cypakus
14. prosince 2011 • 09:54
Ano, je to váš názor, já vám ho neberu, takový bych ani nechtěl, ale tolerantní prostě není. Vy hodnotíte kvalitu lidí podle toho, jak vypadají. To mi přijde hodně jednoduché, ale samozřejmě máte právo žít povrchní život.
torinese
14. prosince 2011 • 09:40
Co netolerantního je na tom, že mi mastné dredy a tetování připadají hnusné? Je to jen můj!!! osobní názor, tak se uklidněte. Pokud jde o mou dceru - pořád lepší kvartální alkioholik, nežli hnusná nemytá smažka.
cypakus
14. prosince 2011 • 09:32
Vaše dcerka si určitě najde krásného modrookého blonďatého kluka. Sice bude chlastat, krást, mlátit ji i děti, ale bude takový krasný a normální...