Zprávy

Zpět na článek

Vepsáno do těla. Tetování nosí úřednice i ředitel malešické spalovny

28 komentářů

torinese
14. prosince 2011 • 09:40
Co netolerantního je na tom, že mi mastné dredy a tetování připadají hnusné? Je to jen můj!!! osobní názor, tak se uklidněte. Pokud jde o mou dceru - pořád lepší kvartální alkioholik, nežli hnusná nemytá smažka.
cypakus
14. prosince 2011 • 09:54
Ano, je to váš názor, já vám ho neberu, takový bych ani nechtěl, ale tolerantní prostě není. Vy hodnotíte kvalitu lidí podle toho, jak vypadají. To mi přijde hodně jednoduché, ale samozřejmě máte právo žít povrchní život.
torinese
14. prosince 2011 • 12:33
Vy ho tedy musíte mít hluboký.
Co mi má být sympatického na dredatém exotovi, potetovaném od hlavy až k patě ,který smrdí odporně trávou na sto honů a jeho jediným smyslem života je aspoň jednou denně se pořádně zhulit? Vám je snad příjemně ve společnosti poblitých alkoholiků, případně fetáků? Jaký je mezi nimi rozdíl? Fakt je, že alkoholici se aspoň nepřivazují řetězy k smrkům napadeným kůrovcem a nestěžují život slušným lidem.
cypakus
14. prosince 2011 • 14:50
Teď jste mě úplně sestřelila, brilantní příspěvek Chybí v něm už snad jen cikáni a lékařští odboráři. To, že alkoholici nestěžují život slušným lidem je moc hezká pointa.
Jo a nejezděte ve svém zájmu na Jamajku.
mathi
20. prosince 2011 • 22:40
Dredatý exot, potetovaný od hlavy k patě a tedy i každý jiny potetovaný člověk se automatiky řadí mezi "smradlochy" a "huliče" ???? To nemyslíte vážně,že ?!! No raději nic, ale tohle mě dokáže udivit, tetování mám přes záda, skoro celá... vzdělání: vysokoškolské, podnikám, dávám práci lidem a určitě nesmrdím a nehulím ... Nic proti nikomu, ať si každý dle svých potřeb dělá co chce, pokud tím neobtěžuje okolí... Chci tím říct, že i ten potetovaný exot může vonět a taky se může skrývat pod sakem Vašich nadřízených...Dalo by se psát dál a dál, ale ztráta času.
torinese
13. prosince 2011 • 09:57
Pokud jste si ráčil povšimnout, máme svobodu slova. Co kdybyste sem nepsal vy ? Minimálně byste nás ušetřil vašeho otřesného pravopisu (mimochodem - nepíše se aby jste, nýbrž abyste).
A jiné ,nežli hnusné, zplstnatělé, mastné dredy, jsem nikdy neviděla. Vždycky se bojím, že na mě z nich vyskočí nějaký záludný parazit.
strassidlo
12. prosince 2011 • 17:49
se ještě víc znetvořili tetováním. Holt, kdo není ničím zajímavý, zkouší to nahnat kérkou!
inor
12. prosince 2011 • 11:08
Jsem trošku zklamaný, reflex považuji za své přední favority, ale toto mě zklamalo. Nevim kdo to fotil ,ale jsou to otřesné fotky. Časopis na této úrovni by si zasloužil trošku víc a né tyto "'napodobeniny nějakého fotografického artu ". Některé fotky jsou opravdu strašné. Co se týče tetování, je snad každého věc co si dá nebo nedá vytetovat a příjde mi omezené odsuzovat lidi jen proto, že jsou odlišný. Nežijeme proto , aby jsme byli stejní a než zdílet stejný názor jako má zde torinese , tak se snad nechám potetovat i já , přesto, že nemám na sobě tetování.
strassidlo
12. prosince 2011 • 17:50
Vy už jste dostatečně odlišný neznalostí pravopisu!
torinese
12. prosince 2011 • 08:58
které si nechají potetovat krk nebo obličej. Právník, umělec a vysokoškolský pedagog Franc je pro mne naprosto nepochopitelná osobnost. Jak se může tak nepochybně inteligentní člověk takhle zřídit?! Třeba si ještě časem nechá udělat "rohy" nebo "ještěrčí jazyk". Jsem přesvědčená o tom, že ač má vysoký IQ, zřejmě jde o těžkého exhibicionistu a excentrika (nejspíš už v intencích lék.diagnozy). Tohle normální člověk nemůže se svým tělem udělat. Díky bohu, moje puberťačka tento vkus nesdílí, takže jsem celkem v klidu. A jelikož se jí hodně nelíbí ani ti "alternativní" chlapci s mastnými dredy, je tu naděje, že mi jednou domů přivede nějakého normálního kluka. A když už jsme u toho, ty Doležalovy kérky vypadají, jako by mu je dělali kolegové na Borech inkoustovou tužkou - něco tak ošklivého a neodborně provedeného se hned tak nevidí.