Reflex se svými obálkami zvítězil v mezinárodní soutěži The ICMA

Reflex se svými obálkami zvítězil v mezinárodní soutěži The ICMA Zdroj: The ICMA

Reflex 30/2018
Plakát Miloše Zemana
Reflex 34/2018
Reflex 36/2018
Reflex se svými obálkami zvítězil v mezinárodní soutěži The ICMA
5
Fotogalerie

Reflex získal mezinárodní ocenění The ICMA. Porota udělila Gold Award kultovním obálkám Jana Ignáce Říhy

V úterý byly oficiálně zveřejněny výsledky devátého ročníku The ICMA, do kterého se přihlásilo 395 publikací z celkem 18 zemí. Jedinými ocenenými zástupci České republiky jsou E15 Premium, Reflex a InfoLab. Všechny z portfolia mediálního domu Czech News Center. The ICMA je mezinárodní soutěž pro firemní media, knihy, firemní design a časopisy.

Časopis Reflex do soutěže nominoval titulní strany vydání č. 5, 30, 34 a 36 a získal za ně v kategorii obálek Gold Award.

Jsem rád, že prostřednictvím obálek Reflexu mluvíme univerzálním jazykem a jsou srozumitelné i za hranicemi českého trhu. To, že letos už desetiletá společná práce s výtvarníkem a kolážistou Janem Ignácem Říhou došla ocenění v takto prestižní soutěži, považuji za doklad originality a kultovního charakteru našich titulních stran,“ okomentoval zlatou medaili pro Reflex jeho šéfredaktor Marek Stoniš.

The ICMA

Soutěž The ICMA byla založena roku 2010 a organizuje ji The International Editorail-Design and Research Forum z Německa. Cílem soutěže je podporovat výměnu kreativních nápadů na mezinárodní platformě.

Magazín z redakce Info.cz InfoLabJak přežít klimatickou změnu dostal Silver Award v kategorii Economy and Finance.  V kategorii tištěných časopisů obdrželo E15 Premium za své speciály Chytré stroje a Sámoška 4.0 Award of Excellence.

Ocenění je skvělým výsledkem práce našeho týmu. Magazín E15 Premium, který vyrábí lidé z redakce deníku E15, vstoupil do třetího ročníku své existence a jsme hrdí, že se kromě čtenářů líbí i porotě mezinárodní soutěže,“ komentuje ocenění šéfredaktorka deníku E15 Tereza Zavadilová. Kromě cen ICMA obdržela redakce deníku E15 ještě European Newspaper Award, a to za dvě titulní strany deníku.,