Mýval Tomas s modelkou

Mýval Tomas s modelkou Zdroj: Twitter

Mýval, který osahává ženám prsa. Zvíře získalo obsesi při reklamním natáčení, zoo nyní firmu žaluje

Zneužitý mýval, který si místo několika vteřin slávy odnesl celoživotní trauma. Zhruba tak argumentuje moskevská zoologická zahrada, která se zlobí na reklamní firmu, jíž zoo zapůjčila jedno ze svých zvířat. Trauma, které si mýval z natáčení „odnesl“, souvisí s ženskými ňadry.

 O kuriózním případu informovala dnes ráno ruská a britská média. Zoologická zahrada podle britské BBC uvedla, že se zvíře do zahrady vrátilo značně traumatizované, doslova „s nezdravým zájmem pro ženská ňadra“. Nabízí se otázka, jak zoologická zahrada mývalovu novou obsesi pro ženská ňadra tak rychle zjistila. Odpověď tkví v samotné podstatě zoo, která se od těch běžných liší tím, že je zřízena jako takzvaná „kontaktní“ zahrada, v níž si návštěvníci mohou se zvířaty hrát a dotýkat se jich. Je tedy pravděpodobné, že samotné nevhodné chování vůči návštěvnicím zoo mývalovu úchylku odhalilo. Také proto žaluje zoologická zahrada firmu ne pro týraní zvířat, nýbrž kvůli značnému poškození pověsti. Jinými slovy – zoo se teď bojí, že dostane nálepku „té zoo, jejíž mýval osahává ženám prsa“.

Firma, která mývala měla podle slov zoologické zahrady „zneužít“, je reklamní firmou, která zvíře použila pro krátké video, v němž mýval vystupuje s polonahou modelkou. Podle firmy to ale nemá nic společného s erotikou – žádosti zoo, aby záběry stáhla, firma nevyhověla. Proto se zahrada rozhodla, že společnost bude žalovat. Firma však na své nevinně trvá a tvrdí, že za novou obsesi mývala Tomase vůbec nemůže.