Dívka si přivydělává prodejem pozitivních těhotenských testů.

Dívka si přivydělává prodejem pozitivních těhotenských testů. Zdroj: repro CBS

Těhotná studentka si přivydělává prodejem pozitivních těhotenských testů. Denně jí píší desítky zájemců

Studentka z Floridy, jež si přála zůstat před médii v anonymitě, našla jednoduchý, ale také velmi kontroverzní způsob, jak si vydělat na dokončení studia přesto, že přišla do jiného stavu. 

Žena prodává pozitivní těhotenský test za 30 $ za kus. Dokonce si umístila inzerát, kterého si všimla americká televizní stanice CBS.

Píše se v něm: „Ať už pozitivní těhotenský test využijete jako žert na někoho blízkého, nebo s ním budete vydírat vysokého manažera Applu, s nímž máte poměr, nezajímá mě to,“ ujišťuje studentka, že z její strany jde pouze o předání pozitivního testu a vyinkasování domluvené finanční částky, dál se o nic nestará.

Stanici CBS zaujal způsob finančního přilepšování mladé „obchodnice“ natolik, že si s ní dali novináři schůzku. Pod podmínkou anonymity budoucí matka souhlasila.

Přišla na smluvené místo a po zakoupení testu v nejbližší lékárně se vrátila z toalety s pozitivním testem v uzavíratelném sáčku. Novinářům se poté svěřila, že si hledala práci, ale vzhledem k jejímu těhotenství se jí žádnou nepodařilo najít. Peníze potřebuje na dokončení bakalářského studia a také na zaplacení ubytování na kolejích. O tom, že se prodejem pozitivních testů se dají vydělat peníze, se dočetla na internetu.

Poté, co zveřejnila studentka inzerát, se jí podle jejích slov klienti jen hrnou. Kontaktovaly ji desítky lidí, kteří mají o pozitivní testy zájem. A překvapivě se nejedná jen o ženy. Studentka nyní vydělává až 200 $ denně.

První expert uvedl pro CBS, že se nejedná přímo o trestnou činnost, ale přesto se dívka pohybuje v šedé zóně. Není totiž nezákonné prodávat moč, ale na druhou stranu ji kupec velmi pravděpodobně použije ke spáchání podvodu.