Adele bez make-upu (vpravo) (ilustrační foto).

Adele bez make-upu (vpravo) (ilustrační foto). Zdroj: Profimedia.cz

Winona Ryder nicméně vypadá dobře furt.
Přes hrudníček mám vytetované slovo TETRIS.
Barbar Conan, model 2016.
Adele bez make-upu (vpravo) (ilustrační foto).
4
Fotogalerie

Týdenní dekomprese: Adele by se měla poučit od Řezníka

Adele se nenalíčila. Justin se odhlásil. Jarek dloube do očí, Bioshock se vrací a hipsteři jsou tintítka.

Dnešní týdenní dekomprese je psána v těžkém traumatu z ranního pohledu na nenalíčenou tvář zpěvačky Adele (pozor, následující záběry jsou drastické). Ano, je to traumatizující, vidět děvče, které spáchalo jeden z nejneodbytnějších odhrhováků Hello, bez make-upové masky, kterou si nasazuje předtím, než vyrazí mezi lidi.

Vzpomeňme, když to naposled udělal Řezník a vyšel do ulic bez masky, vzrostlo procento inkontinence u občanů České republiky o 57 procent.

Už to nedělej, Adele.

Další, kdo si v tomto týdnu vyrazil do společnosti bez masky, byl funkční vlkodlak z Floridy, který odpískal svůj převlek za devatenáctiletého studenta Austina Harroufa, velmi brutálním způsobem zavraždil manželský pár a policie ho našla ve chvíli, kdy s divokým vrčením požíral zabitému muži obličej. Podle deníku Miami Herald neragoval na to, když do něj policisté nasypali paralyzující munici, nic s ním neudělal ani policejní pes a od mrtvoly ho odtrhli až čtyři policisté.

A to zrovna v tomto týdnu rozvířila stojaté vody internetu... dobře, nejsou to žádné stojaté vody, je to bublající bažina na úbočí čoudící Hory osudu, dobře. Každopádně z téhle bažiny v týdnu vycenila zuby také studie o tom, že dnešní muži nejsou tak silní, jako byli jejich otcové. Silní jako silní, ne jako tlustí. Výsledky výzkumu publikované v Journal of Hand Therapy tvrdí, že dnešní mladí mužové mají mnohem slabší ručičky, než měli jejich předci před třiceti lety. Méně toho stisknou, méně toho uzvednou.

Barbar Conan, model 2016.Barbar Conan, model 2016.|Profimedia.cz

Ještě že se pro dnešní hipstery vyrábějí pořád lehčí a lehčí mobily.

Pak aby z toho taky jeden neměl depresi. Pěkně o ní zpívá Jarek Nohavica, kterého teď sice všichni sdílejí hlavně proto, že pěkně zpívá „Arab mi šahá na babu, já mu snad oči vydlabu,“ ale zapomínat by se nemělo ani na jeho krásnou novou píseň o „černém psovi“, jak říkal své depresi Winston Churchill.

Aby toho smutku nebylo dost, Justin Bieber opustil Instagram, a s ním také 78 milionů svých followerů. V jádru jeho exitu bublá jakýsi osobní spor, který je poskládán zčásti z jeho bývalky Seleny Gomezové a z druhé části z jeho současné dívky Sofie Richie, která je dcerou Lionela Richieho... no jasně, mě to taky nezajímá, ale 78 milionů lidí teď kvůli tomu roní krokodýlí slzy, takže to nějakou relevanci pro globální popkulturu mít asi bude.

Zdá se, že dnešní muži mají nejen slabší ručičky než jejich tátové, ale také zranitelnější srdíčka.

Přes hrudníček mám vytetované slovo TETRIS.Přes hrudníček mám vytetované slovo TETRIS.|Profimedia.cz

Vládnete-li angličtinou či svižným ovládáním Google Translatoru, zde je s tématikou související článek o tom, jak hipsteři změnili svět.

Ne že by byli všichni dnešní muži hipsterská tintítka (nebo v druhém extrému, jak dokazuje zmíněná událost z Floridy, vraždící psychopati). Někteří z nich jsou také jen úplně normální pošuci bez pudu sebezáchovy, jak ukazuje pozoruhodný článek o nejšílenějším lezci světa (bez jištění!).

Pokud vás zajímá, k jaké svět dnešních mužů (ale také žen) spěje k budoucnosti, magazín Scientific American ohledně toho položil významným vědcům dneška 20 otázek. Odpovědi jsou tady a je to radost.

Jinak se tedy zdá, že úplně všichni se teď dívají na televizní seriál Stranger Things, který je tedy opravdu moc pěkný, ale... neviděli jsme to všechno už v osmdesátých letech? Jasně, vím, že je to „schválně“, ale do pytle, tahle repetitivně reloadační, revampicky remaková, nostalgicky přehipsterovatělá seriálová tvorba začíná tím věčným čuměním do minulosti jednoho unavovat...

Winona Ryder nicméně vypadá dobře furt.Winona Ryder nicméně vypadá dobře furt.|Profimedia.cz

Stejně jako ten nový trend překopávání starých počítačových her do moderního kabátu, jako by už nebylo co nového hrát... i když nesmírně očekávané No Man´s Sky je, pravda, opravdu poněkud jiné, než jak si to představovaly statisíce nadšenců, co i ve svých pětapadesáti pořád ještě mastí hry na Playstationu u rodičů ve sklepě... (prostě – recenze bude v tištěném Reflexu příští týden)... to ale neznemená, že musíme hrát znovu od začátku Skyrim a Bioshock... nebo snad... nebo snad ano?

Bože můj, to vypadá krásně.

Mimochodem, jestli máte někoho fakt rádi, kupte mu tenhle prsten, který vibruje synchronně s vaším srdečním tepem, a sobě nasaďte ten, který vibruje synchronně s tím jeho.

Máte-li tedy dostatečně silnou ruku na to, aby unesla srdeční tep druhého člověka.

Pokud ne, jezte jako olympionici. Tady je návod.