Jsou pro vás slevy druhé Vánoce?

Jsou pro vás slevy druhé Vánoce? Zdroj: Profimedia.cz

Velká soutěž Reflexu o nejlépe ulovenou slevu

Napište nám svůj příběh: co, kdy, kde a jak jste letos po Vánocích nakoupili s neuvěřitelnou slevou? Největší úlovky otiskneme v tištěném Reflexu.

Nakupovat ve slevách je jako rybařit – čím chytřeji hodíte udičku, tíme snadněji se na ni chytí velká ryba. Sláva, šetříme!, říká si 68 procent Čechů, když vidí slevu v obchodě či na internetu.

A pak jsou tu ještě importované slevové horečky, původem americký Black Friday, anglický Boxing Day, právě končící povánoční slevy, různé slevomaty, srovnávače cen, internetové servery, které vám najdou nejlevnější z levného po celý rok…  Někdo na slevu čeká, jiný kupuje proto, že sleva je. A vůbec mu nevadí, že mnoho slev ve skutečnosti slevy nejsou.

A jak to máte se slevami vy? Sledujete je, i když předstíráte, že ne? Máte pocit, že cena ve slevě je férovější, a když kupujete za plnou cenu, cítíte se okradeni za bílého dne? Kupujete kvůli slevám i úplné zbytečnosti? Zmocňuje se vás úzkost, že proděláte, když slevu nevyužijete? Jaká pro vás byla právě proběhnuvší povánoční slevová sezóna?

 

Své postřehy a úlovky včetně fotografií posílejte na adresu veronika.bednarova@reflex.cz do 26. ledna.