Václav Klaus a Miloš Zeman v řeznictví

Václav Klaus a Miloš Zeman v řeznictví Zdroj: IVK, Hrad

Dva političtí uzenáři-matadoři, Miloš Zeman a Václav Klaus, nedávno zavítali do řeznictví. Představujeme nejvtipnější čtenářské komentáře. Autor Pavel Prejda se může těšit na odměnu.
Dva političtí uzenáři-matadoři, Miloš Zeman a Václav Klaus, nedávno zavítali do řeznictví. Představujeme nejvtipnější čtenářské komentáře. Autor Tomáš Kruták se může těšit na odměnu.
Dva političtí uzenáři-matadoři, Miloš Zeman a Václav Klaus, nedávno zavítali do řeznictví. Představujeme nejvtipnější čtenářské komentáře. Autor Jiří Grée se může těšit na odměnu.
Dva političtí uzenáři-matadoři, Miloš Zeman a Václav Klaus, nedávno zavítali do řeznictví. Představujeme nejvtipnější čtenářské komentáře. Autor František Pejřimovský.
Dva političtí uzenáři-matadoři, Miloš Zeman a Václav Klaus, nedávno zavítali do řeznictví. Představujeme nejvtipnější čtenářské komentáře. Autor Josef Volfík.
10
Fotogalerie

Vyhlašujeme výsledky čtenářské soutěže Prezident-Uzenář. Tady je 10 vašich nejvtipnějších komentářů

Mararyk byl Osvoboditel, Zeman s Klausem jsou Prezidenti-Uzenáři. Bismarckovsky vědí, že je lepší se nedívat, jak se politika dělá. Totéž platí o párku (nemáme na mysli povedený páreček na fotografiích, jehož dělání byla jistě fádní věc). Vyzvali jsme vás, abyste nám posílali vtipné komentáře k fotografii a vy jste nás jimi zavalili, za což vám děkujeme. Jak jsme slíbili, prvních deset nejvtipnějších zde zveřejňujeme a první tři na stupních vítězů se mohou těšit na odměnu. Podívejte se do galerie na vtipné komentáře.