Daniel Fleetwood

Daniel Fleetwood Zdroj: Archív

Fanouškovi s rakovinou pustili nový díl Star Wars předčasně. Premiéry v kinech se nedožije

V červenci se dlouholetý vášnivý fanoušek filmové ságy Star Wars Američan Daniel Fleetwood dozvěděl, že se kvůli rakovině pravděpodobně nedožije oficiálního uvedení nového dílu "Star Wars: Síla se probouzí", který půjde do kin v prosinci. Ostatní fanoušci se o jeho trápení dozvěděli na diskuzním fóru a rozhodli se mu pomoci. Spustili pro něj kampaň, aby mu byl předčasně nový díl série puštěn. Povedlo se a Fleetwood je velmi spokojený. Informoval o tom web moviepilot.com.

Kampaň fanoušků za předčasné puštění filmu rychle převzala velká americká média. Zpráva o nemocném Fleetwoodovi se tak donesla až k tvůrcům nového dílu a ti nakonec s neobvyklou "předpremiérou" souhlasili.

Daniel Fleetwood pak poděkoval všem prostřednictvím profilu své manželky Ashley na Facebooku.

"Manželovi telefonoval přímo režisér nového J.J. Abrams. Ten k nám poté poslal tři své zaměstnance, kteří mému manželovi pustili rozpracovanou verzi filmu Star Wars: Síla se probouzí. Děkujeme jak jim, tak lidem-fanouškům, kteří nám tohle umožnili. Děkujeme, nechť vás provází síla (pozdrav rytířů Jedi z filmu)," napsala Ashley Fleetwoodová.

Video placeholde
Trailer: Star Wars VII - Síla se probouzí • Youtube.com