Norové obvinili sexuálního fantoma, který znásilnil či zneužil za dva roky 84 dívek

Norové obvinili sexuálního fantoma, který znásilnil či zneužil za dva roky 84 dívek Zdroj: profimedia.cz

Norové obvinili sexuálního fantoma, který znásilnil či zneužil za dva roky 84 dívek

Příští měsíc začne u soudu v norské oblasti Gudbrandsdalen (patří k ní i olympijské město Lillehammer) proces s dvacetiletým mladíkem, který za dva roky znásilnil či zneužil 84 žen a dívek. Nejmladší oběti bylo pouhých 12 let a více než polovina z nich byla nezletilá. Napsal o tom web thelocal.no

Veřejnost je ale šokována tím, že o zločinech policisté a vyšetřovatelé věděli podle všeho už od minulého roku. Proslulý útočník byl ale obviněn až minulý pátek poté, co znásilnil dvě čtrnáctileté dívky. Ty také nakazil pohlavní nemocí. Informoval o tom norský list Lillehammer Byavis.

Dvacetiletý zločinec nalákal mnoho dívek a mladých žen na schůzky pomocí internetu. Pokud je pak neznásilnil či neobtěžoval, pořizoval i s nezletilými pornografické fotografie a videa. Většina dívek původně žádný zločin nenahlásila, protože se scházely s tímto sexuálním fantomem dobrovolně.

Násilníka přitom již loni v květnu na policii nahlásila jeho osmnáctiletá přítelkyně, která našla v jeho počítači 60 videoklipů se sexuálním obsahem, na kterých byla i nezletilá děvčata.

Muž sice říká, že pohlavní styky s dívkami měl, ale že nikoho neznásilnil, protože vše probíhalo na základě jejich svolení.