Na fotce Snoop Dogg s australskými hasiči

Na fotce Snoop Dogg s australskými hasiči Zdroj: Twitter

Rapper Snoop Dogg vykouřil v hotelu tolik marihuany, že museli přijet hasiči

V neděli ráno v luxusním pětihvězdičkovém hotelu Gold Goast v australském Melbourne zasahovali v pokoji, kde bydlí známý americký rapper Snoop Dogg, hasiči. Požární hlásič jim oznámil, že apartmánu hrozí oheň. Důvod byl ale překvapivý – kouř pocházel z marihuany.

Snoop Dogg je svoji „láskou“ ke kouření trávy proslulý a neobejde se bez ní v žádné zemi, kterou navštívil. Tentokráte se tísňové volání požárního hlásiče ozvalo, když se pokoj zaplnil kouřem. Hasiči dorazili za chvilku, ale k jejich velkému překvapení nehořelo. To jen rapper kouřil jak o život.

Australští imigrační úředníci pak řekli, že tento incident by mohl mít v budoucnosti za následek zákaz dalšího vstupu pro Snoop Doggse k protinožcům. Rapper to bral, jako vždy, s nadhledem. Vyfotil se v pokoji s hasiči Owenem Sullivanem a Jamesem Kempem, poslal obrázek na Twitter a řekl, že miluje hasiče, protože jako dítě chtěl vykonávat toto povolání.

Už počátkem minulého týdne ale zneklidnil vedení hotelu, protože na sociální síť poslal svoji fotku z pokoje, na které byla mísa ovoce a také miska s rostlinkami marihuany.

Snoop Doggovi byl už za problémy s drogami zakázán vstup do Norska a v USA byl za držení marihuany již třikrát odsouzen.