Tomu rikam uprimne pozvani! Pokud jste byli na #kviff, mohli jste jít do Reflextoru na besedu s JXD.

Tomu rikam uprimne pozvani! Pokud jste byli na #kviff, mohli jste jít do Reflextoru na besedu s JXD. Zdroj: Miloš Čermák

Nudíte se na silvestra aneb Chat s Jiřím X. Doležalem

Mnozí spoluobčané jsou na silvestra v deset večer už neschopni komunikace. Příliš mnoho alkoholu. Jiní lidé zase mají Silvestra spíše za trest, protože systematická ožíračka je nebaví. A právě na ty myslí Reflex.

Na Silvestra ve 22.00 hodin začne na serveru Reflex.cz každoroční bilanční silvestrovský chat s JXD. Odpoví na vaše otázky z pracovního i osobního života, a bude se vzhledem k termínu chatu snažit být alespoň trošku vtipný. Tento chat ale probíhá v roce, kdy protidrogová policie zahájila hon na kuřáky marihuany. Jsem hluboce přesvědčen, že nejpozději druhého ledna bude protidrogovka pečlivě zkoumat mé odpovědi a hledat, zda by mě zase nemohla obvinit z šíření toxikomanie.

Takže předem vylučuji všechny otázky na to, zda užívám nějaké drogy, jaké a kde, a kde je beru. Jakákoliv odpověď by mi mohla vynést trestní stíhání, takže podobné otázky budu mazat. Zbývá jen doufat, že to bude naposledy, že do příštího silvestra se podaří paragraf šíření toxikomanie slovem, písní, tancem či článkem zrušit.

Takže - kdo se bude na silvestra nudit, mezi 22. - 24. hodinou jsem jen Váš!

Pokud se tedy chcete na něco zeptat, pište své otázky sem: