Pavel Moravec

Pavel Moravec Zdroj: YouTube.com

Nejšílenější volební slib letošních voleb odhalen!

Pavel Moravec kandiduje za ODS. A když vyhraje, bude to jízda.

V letošní volební kampani jsme viděli spoustu slibů. Některé zcela nesmyslné, jako například Prosadíme fungující stát. Jako kdyby něco podobného bylo v Čechách možné. Speciálně, když u toho bude ČSSD. Takový volební blok Hlavu vzhůru pak přišel s heslem „Bydlíme s vámi v Praze“, což je, podíváte-li se na jejich kandidáty, spíše výhrůžka. Okamura uklidí bordel, Babiš zajistí, aby se vaše děti nestyděly (pokud žádné nemáte, Babiš to ve státě, řízeném jako firma asi zařídí také, jako ostatně všechno). Ale stejně nejlepší předvolební slib vymyslel kandidát ODS do Poslanecké sněmovny v Královehradeckém kraji Pavel Moravec z Hořic.

Ten chce, pokud bude zvolen, jeden den v měsíci jezdit jako taxikář a zdarma vozit občany a povídat si s nimi. "Myslím, že současným poslancům dost citelně chybí přehled o tom, co sužuje či trápí běžné občany. Nechtěl bych, aby tento nedostatek postihl i mne. Už nyní v rámci kampaně v taxíku jezdím a s pasažéry diskutuji o současných problémech a do budoucna v tom chci pokračovat. Je to pro mne způsob, jak si s občany udržet kontakt. A ještě přitom pro ně mohu něco dobrého udělat," říká Moravec.

Není řečeno, kde přesně bude Moravec jezdit, zda bude jeho „jeden den“ znamenat i noční služby a svážení opilců, případně čištění auta od zvratků. A vlastně by nás zajímalo i to, zda bude jezdit po celém Královehradeckém kraji, případně, zda nás bude ochotný odvézt až do Prahy, i když nejsme jeho voliči. Cenu za nejšílenější předvolební slib ale může dostat už teď.