Video placeholde

JXD: Jsem heterosexuál a baví mne to!

Proto jsem se vydal podpořit pochod Prague Pride, protože pochod je oslavou sexuální rovnosti a nediskriminace. A to chci slavit taky. Takže jsem s transparentem Souložím s holkama vyrazil do centra Prahy, abych se oslav zúčastnil taky.

To, jak probíhala sama demonstrace a moje účast na ní, uvidíte na videu. A pokud mám shrnout nějaký závěr? Homosexuální komunita je torelantní  a otevřená k heterosexuálům. Za celou demonstraci jsem se nesetkal s jediným projevem nevole, naopak - spousta lesbiček na mne vesele mávala a křičely: „Já taky!“ (myšleno „já taky souložím s holkama). Demonstranti se se mnou fotili, mávali na mne, usmívali se, a nikdo nebyl mou v daném kontextu odlišnou a menšinovou sexuální orientací pohoršen.

Když jsme však narazili na partičku odpůrců pochodu a podiskutovali jsme s nimi, zaznamenal jsem zajímavou věc. Všichni ti žlučovití a nenávistní protidemonstranti vykládali, jak chtějí inherovat do sexuálních preferencí druhých, vykládat druhým, co je správné, a šikanovat a kontrolovat spoluobčany. Tedy vykonávat činnosti, kterým se lidově říká buzerace, buzerovat někoho. Proto musím konstatovat, že jestli letos na Prague Pride byli nějací buzeranti, tak se nacházeli mezi odpůrci demonstrace.