Grilovaný filet z tuňáka s olivovou tapenádou s bramborovo-avokádovým pyré

Grilovaný filet z tuňáka s olivovou tapenádou s bramborovo-avokádovým pyré Zdroj: Marek Šmerda

Fotografa nejhoršího blafu odměnil Reflex obědem. Na čem si pochutnal?

Když nám Marek Šmerda poslal do prosincové soutěže o nejhorší blaf fotografii polosyrové krkovice, kterou kuchař v navštívené restauraci vydával za steak, možná ani netušil, kolika čtenářům a redaktorům Reflexu přivodí žaludeční nevolnosti. Za jeho utrpení jsme mu proplatili oběd v dobré restauraci.


"V neděli jsme s přítelkyní navštívili brněnskou Restauraci Boulevard. Prostředí restaurace bylo příjemné, obsluha rovněž, o vynikajícím jídle nemluvě. Jednalo se o prvotřídní, čerstvé suroviny, vše kvalitně zpracováno," napsal nám autor vítězné fotografie.

 

Přestože si dali i předkrm, nafotili jen objednaná hlavní jídla:

 

Tournedos z hovězí svíčkové s restovanými husími játry v bylinkovém demi-glace, provoněném lanýži a k tomu grilovaná zeleninaTournedos z hovězí svíčkové s restovanými husími játry v bylinkovém demi-glace, provoněném lanýži a k tomu grilovaná zelenina|Marek Šmerda

 

Grilovaný filet z tuňáka s olivovou tapenádou s bramborovo-avokádovým pyréGrilovaný filet z tuňáka s olivovou tapenádou s bramborovo-avokádovým pyré|Marek Šmerda

 

Pro srovnání se můžete podívat na snímek blafu, který nám Marek Šmerda poslal do redakce:

 

 

Vítězná fotografie ze soutěže Reflexu o nejhorší blaf: Slíbený steak byl ve skutečnosti ten nejtučnější flák krkovice, kterej se ani nesnažili správně ukrojit nebo ho třeba řádně propéct... Takže se zřejmě jednalo o eskymáckou variantu krvavého steaku.Vítězná fotografie ze soutěže Reflexu o nejhorší blaf: Slíbený steak byl ve skutečnosti ten nejtučnější flák krkovice, kterej se ani nesnažili správně ukrojit nebo ho třeba řádně propéct... Takže se zřejmě jednalo o eskymáckou variantu krvavého steaku.|Marek Šmerda

 

Připomeňte si nejhorší blafy: