Náckové

Náckové Zdroj: Profimedia.cz

Čeští neonacisté vyhrožují: Masakr může proběhnout i v Praze

Čeští neonacisté vyhrožují opakováním norského masakru, který šokoval celou Evropu. Česká policie by se měla připravit na to, že podobní magoři jsou i u nás.

 

Křišťálová lupaKřišťálová lupa|Reflex.czV příštím čísle Reflexu přineseme článek o formování neonacistických milicí - a již dnes můžeme prozradit, že masakr v Norsku se může kdykoliv opakovat i u nás. Máme zde lidi, kteří jej schvalují a vyhrožují dalším terorem. Na neonacistickém serveru White Media vyšel text, jehož pasáže citujeme:

 

„Andersův čin je více než pochopitelný. ... Nešlo o akci proti ideologickým nepřátelům kvůli tomu, že mají jiné názory. Multikulturní levičáci svoje názory a ideály už dávno proměnili v děsivou skutečnost - ve statisíce rumunských cikánů, muslimů, černochů, v mešity, v rapidní nárůst kriminality, v teror proti každému, kdo se chce bránit. Šlo o odplatu za jejich zločiny. ... Nebyla to střelba jen proti nevinným. Zemřeli i potencionální pachatelé kulturní genocidy. ... Andersův čin nebyl podlý ani zbabělý. Nejednalo se o střelbu do bezbranných. Mnozí z nich byli dobře ozbrojeni. Byli vyzbrojeni jedem. Velmi zhoubnou ideologií, kterou zabíjí svůj vlastní národ.

 

 

Význam Andersovy akce spočívá nejen v tom, že vzbudí zájem o problematiku boje proti multikulturalismu, ale také v tom, jak šokoval multikulturní levičácké struktury v celé Evropě. Ty si nyní musí uvědomit, že za zločiny a teror páchaný imigranty na bílých Evropanech budou platit primárně oni, jako hlavní viníci. Děkujeme, bratře. Zasáhl jsi zlo v jeho nejcitlivějších místech - v sídle jeho moci a v líhni jeho nových fanatických stoupenců. Děkujeme. Inspiroval si mnoho dalších, kteří jsou připraveni zasvětit svůj život boji, na jehož konci bude Evropa silná, zdravá, čistá, vitální, prosperující a bezpečná.“

 

 

Proto je asi nejvyšší čas, aby proti neonacistům začaly státy včetně České republiky zasahovat podle protiteroristických zákonů a soudit je stejně jako soudí teroristy.