Zprávy

Zpět na článek

Čeští neonacisté vyhrožují: Masakr může proběhnout i v Praze

37 komentářů

harve
29. srpna 2011 • 11:16
OPĚT v něm ukázal, jak umí věci zjednodušovat, jak dokáže paušalisovat a generalisovat.
Naprosto úmyslně přechází, že v jím kritisovaném článku je ze strany White Media uvedena řada neod­disku­tova­telných faktů.(!)
Je s podivem, že jako novinář tatro fakta
"Nešlo o akci proti ideologickým nepřátelům kvůli tomu, že mají jiné názory. Multikulturní levičáci svoje názory a ideály už dávno proměnili v děsivou skutečnost - ve statisíce rumunských cikánů, muslimů, černochů, v mešity, v rapidní nárůst kriminality, v teror proti každému, kdo se chce bránit. "
"velkoryse" pomíjíte a nijak nekomentujete.

Nerozebíráte ani další podstatnou pasáž
"Význam Andersovy akce spočívá nejen v tom, že vzbudí zájem o problematiku boje proti multikulturalismu, ale také v tom, jak šokoval multikulturní levičácké struktury v celé Evropě. Ty si nyní musí uvědomit, že za zločiny a teror páchaný imigranty na bílých Evropanech budou platit primárně oni, jako hlavní viníci. "

Proč asi?!?
Odpovím si sám, dalo by Vám to moc práce a starostí.
Je přeci daleko jednodušší, udělat přiblblý zkrácený "úderný" závěr o nutném přístupu k názorům psaným, co by k projevu terorismu.
"Proto je asi nejvyšší čas, aby proti neonacistům začaly státy včetně České republiky zasahovat podle protiteroristických zákonů a soudit je stejně jako soudí teroristy."

Buď JSTE LÍNÝ MYSLET, nebo Vám to díky Vaší "životosprávě", (už dávno) NEMYSLÍ. !

Urážet Vás nechci, ale připadáte mi jako takovej malej zakuklenej bolše­víček­....­....­....­...!
Toť vše.
tanyya
25. srpna 2011 • 22:25
co to je zase za p......y? kdo kde vyhrozuje? nekdo jen vyjadruje svuj nazor pane Dolezale!! nebo se snad vsichni musi starat jen o nejaky debilni huleni jako vy a ne o budoucnost nasi zeme potazmo evropy? ja si myslim, ze malokdo to "schvaluje" nebo dokonce chce taky neco podobnyho uskutecnit, vetsina pouze vyjadruje pochopeni nad tim, co ho k tomu primelo
marttin01
4. srpna 2011 • 08:24
,,Proto je asi nejvyšší čas, aby proti neonacistům začaly státy včetně České republiky zasahovat podle protiteroristických zákonů a soudit je stejně jako soudí teroristy." - ,,Inspiroval si mnoho dalších, kteří jsou připraveni zasvětit svůj život boji, na jehož konci bude Evropa silná, zdravá, čistá, vitální, prosperující a bezpečná.“ ---- Takže z toho vyplývá že je jasné co redakce nechce, nechce aby byla Evropa silná, zdravá, čistá....
vrkal
2. srpna 2011 • 12:40
Každému z nás vadí více či méně stalinistický internacionalismus a multikultura prosazovaná našemi politiky. Určitě bychom se všichni rádi zbavili vyhazování peněz ve prospěch našich vlastních parazitů, imigrantů, převážně ekonomických a podpory zločineckého boje proti islámu v Afganistánu a Kosovu.Kdyby kdkoliv z čechů věděl jaký knoflík má zmáčknout aby to zastavil - tak toudělá. Teprve budoucnost ukáže jak se Evropa zachová aby zabránila záminkám pro útoky Breiviků.
kicker
2. srpna 2011 • 11:29
Spousta imigrantů v Evropě nás může jistým způsobem zničit, muslimů je zde čím dál tím víc a vůbec je nezajímá náš způsob života, a co se romů týče... škoda mluvit.
dejva656656
31. července 2011 • 21:16
Sem napište váš vzkaz!teda lidi vy ste ale padli na hlavu teda a poradne jestli chcete vydet valku at si dete do AFGANISTANU tam to provas bude asi lepsi
lofwyr
30. července 2011 • 09:46
Pokud něco obdobné podniknou čeští náckové proti asfaltům, budu jen pro.
sendyman
30. července 2011 • 18:22
A pokud - přidáte se k nim, nebo budete sedět za bukem u PC?
lofwyr
30. července 2011 • 23:05
No zrovna tobě to budu vykládat
bota.p
29. července 2011 • 19:49
sendyman: pardon, tak zakázaly další výstabu minaretů, spokojen?