Atmosféra festivalu Balaton Sound 2019.

Atmosféra festivalu Balaton Sound 2019. Zdroj: Rockstar Photographers

Festival Balaton sound
Atmosféra festivalu Balaton Sound 2019.
Atmosféra festivalu Balaton Sound 2019.
Atmosféra festivalu Balaton Sound 2019.
Atmosféra festivalu Balaton Sound 2019.
7
Fotogalerie

Carl Cox, Tiësto a další. Festival Balaton Sound oznamuje další účinkující

Festival Balaton Sound oznamuje druhou vlnu úžasných mezinárodně uznávaných DJs, mezi nimiž nechybí Carl Cox, Charlotte de Witte, Tiësto, Adam Beyer, ANNA a mnoho dalších, kteří se připojují k již tak hvězdnému lineupu, v němž nechybí například Armin Van Buuren, Joel Corry, Don Diablo nebo Dimitri Vegas & Like Mike. V roce 2023 se Balaton Sound představí s rozmanitějším programem, který bude zkoumat širší spektrum elektronické hudby a přiveze na slunné břehy maďarského jezera Balaton ta nejlepší jména  jednotlivých žánrů.

Na hlavním pódiu se budou i v roce 2023 střídat EDM DJs včetně nově oznámeného headlinera a "kmotra" taneční hudby Tiësta, který se již desítky let drží v čele světové DJské špičky. Dalšími neuvěřitelnými jmény, která jsme čerstvě oznámili pro hlavní stage, jsou holandské duo Blasterjaxx a deep houseový mistr Regard, kteří se připojí ke hvězdám jako Armin Van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Hardwell a KSHMR.

Fanoušci undergroundové elektronické hudební scény si užijí nabitý program napříč pódii, včetně BmyLake, kde vystoupí jeden z GOATs elektronické hudby, obyvatel jižního Londýna Carl Cox, který přiveze své legendární house a techno mixy. Vedle něj se představí i Charlotte de Witte, světová techno DJka číslo 1 v žebříčku DJ Mag's 2022 DJs. Mezi další superhvězdy žánru patří Joseph Capriati, kyjevské DJské duo Artbat, hvězda DJ Mag Top 100 Adam Beyer a brazilská taneční síla ANNA.

V novém prostoru Dreher Soundclash budou po vystoupeních na hlavní scéně probíhat speciální denní takeovery, které umocní raveový zážitek díky dechberoucí spolupráci s Claptone's Masquerade, Q-dance, Rave Culture a Next Level.

Anna Filutás, manažerka Balaton Sound, uvedla: "Všichni se těšíme na další ročník festivalu: "Loňským návratem jsme uzavřeli 'covidovou éru' a vychutnali si, že jsme konečně společně na tanečních parketech. Rok 2023 zahajuje novou éru festivalu Balaton Sound s bohatým a rozmanitým hudebním programem, pódii a denními aktivitami. Jsme rádi, že naše renomé stále roste a v line-upu 2023 se objeví téměř 20 jmen ze seznamu 100 nejlepších DJs."

Balaton Sound nabízí bezkonkurenční VIP zážitek v podobě Beach Clubu, exkluzivních restaurací a tajných show, díky čemuž se řadí mezi oblíbené evropské festivalové destinace. Návštěvníci festivalu mohou kromě pouličních divadelních představení zažít také řadu aktivit zaměřených na duševní pohodu.

Dosud oznámený lineup od A do Z:

Adam Beyer

Agents of Time

Alle Farben

Amémé

Anfisa Letyago

ANNA

Argy

Artbat

AXMO

Armin Van Buuren

Blasterjaxx

Carl Cox

Cera Khin

Charlie Sparks

Charlotte de Witte

Claptone

Clara Cuvé

Coeus

Dimension DJ set

Dimitri Vegas & Like Mike

Don Diablo

Dubfire

Dubvision

Enrico Sangiuliano

Ferreck Dawn

Fred Lenix

Giolì & Assia live

Goodboys

Hardwell

Indira Paganotto

Joel Corry

Joris Voorn

Joseph Capriati

Justus

KSHMR

Kungs

Layla Benitez

Ofenbach

Matroda

Olly James

Pan-Pot

Parfait

Philipp Straub

Ran-D

Rebelion

Regard

Riton

Sam Paganini

Satori live

Sébastien Léger

Sefa

Sound Rush

Sub Zero Project

Sullivan King

Tchami

Tiësto

Tinlicker live

TNT

Regard

W&W

Will Sparks

Villain

Vini Vici

Yves V

Ceny vstupenek:

4denní vstupenka od 219 €, VIP nabídka 369 €

3denní vstupenka od 185 €, VIP nabídka 310 €

Denní vstupenky od 69 €, VIP nabídka 159 €

Vstupenky si můžete zakoupit na webu Balaton Sound >>>