Summer Camp Evropy 2

Summer Camp Evropy 2 Zdroj: red

Summer Camp Evropy 2
Summer Camp Evropy 2
Summer Camp Evropy 2
Summer Camp Evropy 2
Summer Camp Evropy 2
9
Fotogalerie

Na Summer Camp Evropy 2 dorazí Ben Cristovao, Tomáš Klus, Mirai, Leoš Mareš, Tomáš Zástěra a další

Letos již počtvrté Evropa 2 pro své mladé posluchače organizuje letní rádiový tábor. Role hlavního vedoucího se opět ujme zkušený celoživotní táborník a moderátor Tomáš Zástěra. Vedle oblíbených moderátorů Evropy 2 čele s Leošem Marešem, Zorkou Hejdovou, Luckou Bechynkovou, Pavlem Cejnarem, Ondrou Urbanem, Petrem Říbalem a Kubou „Koťákem“ Kotkem se za dětmi chystají také Ben Cristovao, Tomáš Klus a kapela Mirai.

„Letošní Summer Camp Evropy 2 bude ozdoben o jednoho dalšího interpreta. Původně tam byli vždycky dva, tentokrát tam budou tři. Přijedou tam Ben Cristovao, Mirai a Tomáš Klus. Takže skoro každý večer bude našlapaný programem. Pokud nebudou hudební interpreti, tak budou diskotéky s Ondrou Urbanem a Petrem Říbalem nebo s Ondrou Vodným,“ říká na úvod Tomáš Zástěra.

Z hudebních hostů si děti nejvíce užijí zpěváka a velkého sportovce Bena Cristovao. „Na letní dětské tábory jsem jezdil přes deset let každý rok a mám z nich úžasné vzpomínky dodnes,“ říká o svém vztahu k táborům. Následně ve vyprávění prozrazuje více o svých plánech pro Akademii s Benem: „Pro děti chystám speciální tréninky a hry, které se motají kolem bojových sportů. Máme pro ně připravený speciální jídlo pro celý den, kdy budu s nimi a určíte vezmeme i kytaru.“ Příjemně strávený den plný inspirace pak završí večerním živým koncertem. V dalších dnech se mohou účastníci těšit na hudební vystoupení písničkáře Tomáše Kluse nebo kapely Mirai.

Po celou dobu bude pro děti připravený velmi pestrý program složený z nejrůznějších zábavných, ale i vzdělávacích workshopů a dalších aktivit. „Budou tam samozřejmě i soutěže ve stylu Survivor, takže přivezu i legendární oranžové trenky. Výherci těchto soutěží si je budou moci odvézt,“ doplňuje Tomáš Zástěra. Poslední odpoledne v pátek 19. srpna bude již tradičně věnováno rádiovému vysílání od 12:00 až do 18:00 hodin. Děti se nejprve dozví, co taková práce moderátora Evropy 2 obnáší, a následně si ji samy vyzkouší v živých vstupech.

Letní akce se sloganem „Tábor, na který nezapomeneš!“ proběhne v nádherném prostředí Prachovských skal v termínu 14. – 20. srpna. Účast na táboře bylo možné vyhrát v soutěži na webu rádia. Veškeré dění bude možné sledovat na webu a sociálních sítích Evropy 2.