Video placeholde

Že neexistuje video s Petrem Kellnerem? PPF dnes uveřejnila unikátní záběry zesnulého miliardáře

Nedávno zesnulý nejbohatší Čech Petr Kellner byl pověstný starostlivostí o své soukromí a o soukromí své rodiny. Na veřejnost se dostávaly fotografie Petra Kellnera výhradně prostřednictvím výročních zpráv PPF. Dnes se na stránkách společnosti objevilo i unikátní video představující osobní názory a postoje zesnulého miliardáře.

„Jsem Petr Kellner podnikatel a taky jsem Petr Kellner táta. Jsem introvert a nemám rád nějaké velké společnosti, shromáždění... A hlavně chráním rodinu, chráním soukromí a snažím se, abych pro ty a celou rodinu udržel do maximální možné míry soukromí, které jsem schopen udržet...“, říká Petr Kellner ve videu, které dnes uveřejnila společnost PPF.

Unikátní záběry ukazují bývalého nejbohatšího Čecha v jiném světle, než bylo obvyklé ve výročních zprávách, skrze které běžně komunikoval s veřejností.

„Pořád někam míříte na té cestě k cíli. A pořád je dobré a správné a zajímavé testovat: můžu to dělat líp, rychleji? Dělám to správně? Anebo jiné věci: neškodím tím někomu? Funguju eticky? Neudělal jsem někde nějakou blbost?“

Záběry zachycují Petra Kellnera i během prezentace pro lidi z PPF, kde podnikatel vysvětluje svoje postoje k životu a k práci, ale i zásady, kterými je podle něj dobré se v obojím řídit.

„V byznysu nevyhráváte vždycky, ale když nevyhráváte a chvíli prohráváte, je potřeba se z toho poučit a vymyslet, jak to dělat jinak a jak to zlepšit.“