Dominika Myslivcová

Dominika Myslivcová Zdroj: Playboy/Jan Tůma

Dominika Myslivcová
Dominika Myslivcová s Antonínem Charouzem
Hvězda instagramu Danii Banks
Hvězda instagramu Danii Banks
Hvězda instagramu Danii Banks
18
Fotogalerie

Zpětné zrcátko: Vánoční přání od nejznámější české striptérky a Monika řídí Babiše jako firmu

Blogerka, modelka, youtuberka a prý i politička Dominika Myslivcová, přednostně působící v profesi striptérky, si nedávno zase pro změnu stáhla kalhotky. Ke svému vystoupení umělkyně podotkla: „Focení titulní strany pro Playboy snad ani nelze odmítnout. Věděla jsem, že focení bude náročné, ale věděla jsem, že budu mít skvělý tým. Souhlasila jsem bez dlouhého rozmýšlení.“, řekla Dominika a než se kdo nadál, byla kaťata dole. Fotograf blogerku zvěčnil v luxusním hotelu, protože na drahé věci a prostředí si Dominika potrpí. Kdo se domnívá, že svoboda je životní luxus, toho chytrá horákyně Dominika vyvede hned z omylu. Jede životem nahá na oslu a ví, že: „Luxus je především svoboda. Můžeme cestovat, volit, studovat a být nezávislí, za své jednání ale musíme nést patřičnou odpovědnost," vysvětluje Dominika. Proto se vzápětí vykoupala nahá ve vaně plné pěny a bankovek. No, není to úžasný blog? „Ráda utrácím za drahé kabelky a boty. Nijak se tím netajím a dopřávám si luxus plnými doušky!“ dodává Dominika. Je pravdou, že kdyby stejně plnými doušky hltala studia, byla by dnes nositelkou Nobelovy ceny. Uhádnout její největší přání v dopise Ježíškovi bylo téměř nemožné, protože Dominika má všechno. Snad jen by se hodil čas od času nový osel, až ten starý bude uťapaný.

Ani v cizině na tom nejsou líp. Modelka Danii Banks, známá z Instagramu, prožila obrovský šok. Zmíněná blondýnka, chytrá stejně jako Dominika, se také nesvléká jen na internetu, ale všude. Také doma se ráda prochází nahá, což na vlastní oči viděl i nevítaný návštěvník jejího domu. Danii si šla takhle nahá, v bytě ani noha - a co čert nechtěl - do prázdného bytu se vkradl lupič, který s pistolí v ruce mířil na nahou a vyděšenou modelku. Donutil ji otevřít trezor, ale ten byl úplně prázdný - stejně jako hlava majitelky trezoru - a lupič uprchl s nepořízenou. Když dosud skrytý fotograf děsivou scénu nafotil, modelka ihned zavolala policii a propukla v hysterický pláč. Vyšetřování prokázalo, že zloděj dotyčné existenci neublížil, a její mentální retardace je trvalého rázu.

Slovenská influencerka Alex Wortex názorně propaguje neholená ochlupení. Proto obvykle do společnosti vyráží polonahá a extravagantně postrojená, nedávno na Fashion Show s chobotnicí v rozkroku. Wortex bydlí s rodiči a bratrem v rodinném domě, v němž nic extravagantního nenajdete, tedy až na nafukovací penis a falickou svíčku v Alexině růžovém pokoji. Navzdory pozornosti, kterou budí ve společnosti, má Alex v soukromí ráda klid, nepotřebuje kolem sebe chumel lidí a nevyhledává večírky. Nekouří, nepije a prý už dva roky je v celibátu, který si ale zřejmě plete s celofánem. „V celibátu jsem proto, že mi do života nikdo nepřichází a známostem na jednu noc neholduji,“ uvedla otevřeně.

Zamknout Instagram, zamknout Moniku

Vánoce jsou plné rozpustilých firemních večírků. Politici vymetají lidské i psí útulky – ty psí jsou víc v oblibě – a nezapomíná se ani kočičky. Vrcholnou ukázkou radosti z vánoc a vřelých vztahů k bližním byl však večírek Moniky Santa Claus Babišové, která benefičním večerem potěšila oko nejednoho jejího influercenta. Vkusné kostýmy, v tvářích přítomných zájem o prostý lid a jeho starosti. Na hlavách všech veselé Santovy čepičky, protože všichni měli pod čepicí. Nejvíc měl ale pod čepicí uhrančivě do objektivu hledící a k Monice se tulící její dvorní florista Antonio Banderas alias Ivan Šablatúra v kostýmu kardinála Richelieu. Pokud se zlí jazykové domnívají, že jde o jakési pikantní povolání, jsou daleko od pravdy. Florista je v JZD agrotechnik a jeho úkolem je na statku dělat prostředníkem důlky do země a do nich sázet mrkev. Večírek byl důkazem, že jako firma se dá řídit nejen stát, ale i manžel, škoda, že Monika Babišová po kritice večírkových fotek uzamkla Instagram. Otázkou je, zda by neměl někdo uzamknout účastníky večírku.

Skutečnou – ač nekorunovanou - královnou českého Instagramu je ovšem ministryně financí. Alena Schillerová přispívá každý den, dokonce i několikrát denně, až si jeden říká, kdy vlastně řídí ministerstvo?! Ale stojí to za to! Paní Alenka rozkošně vykukuje zpoza smrkových větví, když vyzývá sledovatele, aby nakupovali vánoční dárky na aukci Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových. K dostání jsou samé krásné věci zabavené v exekucích - pozemky, spotřebiče do bytu, vojenské bunkry a další drobnosti, vhodné pro blízkého milovaného. Jindy se paní ministryně v poloze roztomilého sexy diblíka vyšší váhy tulí k rohu mramorové zdi na úřadě. Nejde o to, co jste, ale co si myslíte, že jste – takový je její vzkaz voličům. Co stálo v jejím dopise Ježíškovi je jasné: Přála bych si zrcadlo, které by mi řeklo, kdo je nejkrásnější na světě a nikdy by se nespletlo. 

Svátky klidu, míry a lásky mezi bližními vyvrcholily včera v Praze rozdáváním rybí polévky a kuby. Desítky lidí se začaly houfovat už dvacet minut před začátkem akce a přítomní senioři se s křikem dožadovali výdeje. Jen pár minut po zahájení vznikl spor o dodržování ve frontě a po krátké hádce následovaly i facky. „Dostala jsem ránu. Přitom jsem stála poctivě ve frontě,” řekla ČTK paní Jaroslava z Prahy. Inu, veselé vánoce! Mí Pražané si rozumějí! Rozlévání polévky a rozdávání vánočního kuby bude na Staroměstském náměstí probíhat i na Štědrý den. Vzhůru do boje.

Zpětné zrcátko čtenářům na začátku slíbilo prozradit, co si přejí pod stromeček jiní, ale také to, co by si samo pod stromeček rozhodně nepřálo. A pohled zpět na text ukazuje, že tak učinilo. A co přeje vám? Přeje vám, abyste nejen o vánočních svátcích bez povšimnutí míjeli lékárny, protože vás nic nebolí. Abyste bez povšimnutí míjeli obchody, protože vše, po čem jste toužili, už máte. Abyste to bez povšimnutí míjeli co nejrychleji, protože spěcháte domů, kde na vás čekají ti, kteří vás milují.

A to je vše, co jsem dnes zahlédl ve Zpětném zrcátku, váš Vladimír Mertlík