Majitelkou největšího poprsí již je, teď se mění v černošku.

Majitelkou největšího poprsí již je, teď se mění v černošku. Zdroj: profimedia.cz

Martina Big dál roste.
Martina Big v roce 2018
Martina Big v roce 2016
Martina Big v roce 2010 jako letuška
Martina Big dál roste.
10
Fotogalerie

Malý průvodce světem úchylek a deviací naší doby

Letošní horké léto se výjimečně vymyká obvyklé nudě okurkové sezóny, o které psalo Zpětné zrcátko v minulých ohlédnutích. Společenská atmosféra je v naší zemi nabitá událostmi a těhotná očekáváním. Zde jsou některé z nich.  

Přátelé Zpětného zrcátka vědí, že na kandidátce puritánů by rozhodně být nemohlo. Přesto nemůže nechat bez komentáře fakt, „že se nám tu rozmohl takový nešvar“. Mediálnímu prostoru dominují headliny přinášející informace, které „celebritě“ se bikiny zařízly hlouběji do řiti a která ukázala na žhavých fotkách „božský zadek“. Pokud dotyčná herečka, zpěvačka, modelka, moderátorka, diskžokejka, influecerka či jiná celebrita vystaví na odiv „dekolt naditý novými silikony“, pak se jí nedokáže prý nikdo podívat do očí.

Zpětné zrcátko nemá nic proti typu „krev a mlíko“. Jeden aspoň potmě ví, že není sám, a po ránu se má o koho opřít. Samo nepatří k vychrtlým mumiím a na pláži leží stranou ostatních, neboť mít kvůli kráse půl dne zadržený dech není žádná legrace. Jen ty „božské křivky zadnice“ (cit.) nesmí být gumové, silikonové či z botoxu. Vrcholem jsou ale detaily samic rypoušů sloních „milujících své tělesné křivky“, které svými „žhavými selfíčky" prý pomáhají followerkám, aby i ony milovaly své tělo takové, jaké je. Vše má ale své hranice a ty na dechberoucích selfíčkách při snaze rozlišit jednotlivé části zobrazených hromad masa mizí.

„Tento způsob nahoty zdá se mi býti nešťastným!“ parafrázuje Zpětné zrcátko opět klasika. Domnívá se, že sexualita těchto rypoušů má afrodiziakální účinky hodnoty kyselého mléka nebo lžíce rybího tuku. Nejde totiž o prostorově výrazné osobnosti kategorie „proti gustu žádný dišputát“, ale o svévolně zanedbané zjevy. Permanentní exhibice těchto existencí svědčí nejen o mentálním stavu jich samotných, ale i o stavu společnosti.

Moderátorka Ulrika Jonsson (53) pózovala na svém instagramovém profilu nahá na zahradě. Šlo prý „o post s charitativním cílem, jak mají muži myslet na své mentální zdraví“. (sic!) Ulrika prý propagovala i charitu, která mužům pomáhá s překonáním smrti blízkého člověka! To je pecka! Umřela vám babička? Rychle na zahradu, kaťata dolů, kule ven, foťák do ruky a jen vyletí ptáček, zmáčknout spoušť.

P.S.: Ulrika prý preferuje mladší muže a po lockdownu se chce opít a mít sex s cizími muži. Jo, Ulrika! Ta by na Feriho nežalovala!

 Němka Martina Big proslula enormně zvětšovaným poprsím i změnou barvy kůže. S plastikami neskončila, ani když dosáhla cíle mít největší prsa v Evropě. „Stále to není dost! Nechám si napumpovat prsa ještě víc. Víc a víc, dokud nebudou velká jako Titanik!“ prohlásila Martina Big.

„Jen do toho, holka! Život je moc krátký na to, mít malá prsa. Stojím za sebou!“ volá jeden z jejích fanoušků. Před prvním zvětšením nosila Martina podprsenky 70 DD, které by jí prý dnes nestačily ani k překrytí bradavek, proto mluví o velikosti T. Zpětné zrcátko jako konzervativní uživatel se těžko orientuje, vyrůstalo v časech přehlednějších měřítek: A, B, C, D, E, F – tedy Angrešt, Bobule, Cibule, Dýně, Eště větší, Fakt největší!    

P.S.: Podle posledních zpráv Martina Big podstoupila i úpravy nohou, rtů nebo nosu. Zbývá mozek... 

Hudebník Voxel aka Václav Lebeda místo písně informoval na sociálních sítích o novém způsobu soužití s manželkou Marií, s níž má dva syny. „Někdo na to kouká jako na „volný vztah“, někdo „polyamorii“, ale je to jedno, jen přijímáme v lásce vše nové, co přichází. A je to neskutečná jízda,“ napsal písničkář.

„Žijeme v pravdě, jsme šťastní a nikdy předtím nebyl náš vztah tak čistý jako teď. To ostatní se překroutí do lži, tak to teď necháme tak, jak to je,“ řekla Super.cz jeho krásná žena Marie a autorka knihy V nahotě. Popřela také, že své manželství mají za polyamorní. „Tohle není polyamorie. Je to přijímání toho, co přichází, a za minutu může být vše jinak,“ uvedla Marie. Voxel přidal cosi o svobodě, volnosti, lásce a pochopení, které si dali, a spoustu dalších keců: „To, co má společnost za „lásku“, je často jen vlastnění, žárlivost, závislost, lpění na druhém. To nechceme!“

Video placeholde
Blesk Podcast: Polyamorie je o komunikaci. Pomůže i se žárlivostí, říká Fronéma Lark • Blesk

Zpětné zrcátko se propadalo studem, že mu ujel vlak polyamorie a propáslo novou vlnu flower power. Podrobnější průzkum ale ukázal, že jde stále jen o staré dobré „kurvení se, švédské trojky, sexgrupáče, hop na trávu“ pod novou značkou. Zkrátka jak napsal Jan Krýzl v Tribuně již v březnu 1983 , „Nová“ vlna se starým obsahem.

Krátce letem českým společenským světem

Break! Údajná herečka a diskžokejka Andreje Pomeje dokázala, že zastane kus práce, když svá dmoucí se ňadra skryla jen dlaní! Holka musí mít ruce jak lopaty, ale jinak u ní platí – Nomen Omen. Break! Neznámá těhotná prý zpěvačka nafotila přebal na svou desku, na němž odhalila na oslavu mateřství celé prso. To muselo mít miminko radost! Kolega Zpětného zrcátka chce po operaci hemeroidů oslavit lepší metabolismus. Je na místě položit si otázku, co by měl na obal desky nafotit a odhalit on? Break!

„Česká Halle Berry slaví čtyřicátiny! Kteří muži Vlaďce Erbové zamotali hlavu?“ ptal se titulek serveru Super.cz. No, to by americká Halle Berry čuměla.

I muži mají své dny. Osmadvacetiletý Ital Michel Mancini je milovník piercingů. V uších, nose, rtech, bradavkách i na penisu má sedmdesát kroužků, cvočků i větších předmětů. Začal už jako patnáctiletý, když si nechal propíchnout a roztáhnout ušní lalůčky. Michel původně studoval na univerzitě účetnictví, později si ale uvědomil, že nechce „umřít v kanclu“, a stal se piercérem. Postupem času následovalo zdobení dalších částí těla včetně bradavek a penisu, na kterém má celkem 41 ozdob. A pak že na velikosti nezáleží!

Naopak tradiční přístup k sexu dokládá zákrok olomoucké policie. Ta po oznámení o páru souložícím kolem 14:00 odpoledne v olomouckém parku zadržela 40letého muže a o devět let mladší ženu, „kteří se věnovali souloži v blízkosti hlavní pěší cesty“, uvedla mluvčí policie. Muž se následnému obvinění z výtržnosti bránil tvrzením, že pokud byl někdo vytržen, pak on sám. Trestní zákoník definuje výtržnost jako situaci, kdy se člověk dopustí hrubé neslušnosti nebo výtržnictví na místě přístupném veřejnosti „zejména tím, že napadne jiného, hanobí hrob, historickou nebo kulturní památku či hrubým způsobem ruší přípravu, průběh či zakončení organizovaného sportovního utkání, shromáždění nebo obřadu lidí”. Tolik říká zákon. Je na místě položit si otázku, zda definice platí i při ojebání státu?

A to je vše, co jsem dnes zahlédl ve Zpětném zrcátku, váš Vladimír Mertlík