Hřiště Smeťák

Hřiště Smeťák Zdroj: severnicechy.info.cz

Dnešní děti si hrají na smetišti

Dětské hřiště Smeťák je opravdové smetiště, kde si vaše děti mohou pohodlně a bezpečně hrát. Rodinný areál vznikl na místě původní skládky, později přestavěné na softbalové hřiště.

Celý projekt financovalo dnes již dost známé občanské sdružení Dětský sen, jež do areálu zakomponovalo například nafukovací trampolíny, které vaše děti donutí k pohybu naprosto přirozeným způsobem.

 

V areálu jsou dále prolézačky, houpačky, klouzačky, pískoviště, lanovka, horolezecká stěna i pro ty nejmenší, tři trampolíny, jež naopak snesou i váhu dospělého. Komu z dětí by chyběla přes prázdniny škola či školka, je zde i tabule s křídou. Pro rodiče je tu pak volejbalové hřiště. Celý areál je vymyšlen tak, že ti nejmenší mají svůj vyhrazený prostor a všechny atrakce v menším měřítku.

 

 

Pak jsou atrakce obecné, pro starší děti a nakonec jsou tu doprovodné atrakce typu bar či již zmiňované volejbalové hřiště. Unikátní je pak karibská pláž s jemným bílým pískem a palmami. Sezení u baru je na terase, odkud je výhled na celý areál, a tak budete mít své ratolesti pořád na očích. Pro vrchol relaxu si můžete zapůjčit nafukovací balóny či lehátka. Řekněte, není hřiště na skládce pohoda?




Hřiště SmeťákFather Friendly - malé do článkuFather Friendly - malé do článku|Reflex.cz
Jizerské hory
Krušnohorská, Liberec
460 10

www.detskysen.cz