Kondom

Kondom Zdroj: Profimedia.cz

Výrobce kondomů Durex do vlády!

Exministr Vít Bárta nastolil v české politice nový diskurs: Do sněmovny kandidují právní osoby jako ABL. Proto bych rád viděl v politice i našeho tradičního výrobce prezervativů!

Když už má v České republice bezpečnostní agentura tři ministerstva, chápu jako národní hanbu, že jedna z nejužitečnějších a nejprospěšnějších věcí, kondomy, nemá dostatečnou politickou reprezentaci. Tedy - nikoliv kondomy samé, i když v politice by bylo na co je natáhnout, ale jejich výrobce.

 

 

ABL, jak známo, držela ministerstvo dopravy, vnitra a školství. To je - zvlášť to vnitro - vzhledem k předmětu podnikání ABL v pořádku. Věci veřejné zároveň mají námitky k osobě současného ministra financí Miroslava Kalouska. Proto by při chystané rekonstrukci vlády měl ministra financí v jeho křesle nahradit člověk jmenovaný Durexáky.

 

 

Toto křeslo by bylo nejen výrazem hluboké vděčnosti celého národa k této firmě. Zároveň by jmenování takového kandidáta zajistilo, že stejně jako u kondomů, neunikne ze státního rozpočtu ani spermie. Proto prosím premiéra Nečase, aby můj návrh zvážil, a management kondomů Durex, aby důkladně vybral, koho na tak významný post ze svého středu vyslat.