Snowtubing

Snowtubing Zdroj: razula.cz

Father Friendly: Výlet na hory včetně snowtubingu i plavání

Řeč je o SKI areálu Razula, který se nachází v krásné přírodě uprostřed Valašských Beskyd.

Největší atrakcí pro tatínky a jejich ratolesti je zajisté snowtubing, který všem dělá radost od čtvrtého února. Jedná se o 300 m dlouhou dráhu na sjezdovce Horal. Jedna holčička dokonce při jízdě vykřikovala: „Tatínku, můžu si při další jízdě sundat čepici, ať mi vlajou vlasy?“ Dráhu si ale evidentně užívají i dospělí. V sobotu nás na sjezdovce u hotelu Horal čeká Valašské zápolení na Horalu, což znamená: „Netradiční soutěže odrážející život a svéráznost zdejších lidí, pro děti i dospělé.“

 

Program, který začíná ve 13 hodin, zahrnuje například „Kličkování mezí lejny — aneb jak vznikly chůdy“, „Grupačová vyvlíkaná“ nebo „Valašský hod špalkem“.

 

Další užitečná akce se jmenuje Lyžuj a plav – při zakoupení určitých skipasů získáte hodinový vstup do termálních bazénů Horal zdarma. Pokud si nebudete zcela jisti počasím přímo na místě, na webových stránkách areálu najdete záběry rovnou ze dvou webových kamer, které vám ukážou, jaké je v areálu současné počasí.

 

 

Až dostanete s dětmi hlad, můžete okusit stylovou hospůdku s terasou, jež se nachází přímo pod sjezdovkou. V jídelníčku pak najdeme kupříkladu i tradiční kyselicu. Předpokládejme, že se do Beskyd vydáte svým vozem. I ten budete mít kam uložit. Parkování je v areálu zcela bezproblémové.


  FFFF|Reflex.cz

Skiareál Razula

Léskové

756 06 Velké Karlovice

http://www.razula.cz/

 

Máte tip na "father friendly" místo nebo aktivitu? Pošlete nám ho na adresu rxonline@reflex.cz nebo se o něj podělte v diskuzi na facebookové stránce projektu.