Father Friendly

Father Friendly Zdroj: Reflex.cz

Father Friendly: Příručka šťastného otce se vrací

Chlapi v hospodě vám sice budou tvrdit opak, ale splozením potomka život ve skutečnosti nekončí. Jde jen o to vstanout od stolu a vyrazit s dětmi objevovat tu spoustu nových míst, na které od výčepu nebylo vidět. S jejich hledáním vám hodlá pomoct projekt Father Friendly.

 

Father Friendly vám bude na stránkách Reflex.cz doporučovat místa, události a aktivity, které jsou ideální právě pro otce a jejich děti. Důraz bude kladen na takové trávení volného času, při němž se tatínkové se svými potomky obejdou i bez maminek. Vůbec to neznamená, že by měli otcové převzít roli matek a proměnit se v chůvy v sukních. Právě naopak; projekt Father Friendly je ušit na míru otcům, kteří chtějí vzít na svá bedra tu nejmužnější roli ze všech: roli opravdového táty.

 

 

Na stránkách Reflex.cz budete pravidelně objevovat tipy, podle nichž se budou tátové moct řídit při plánování toho nejlépe stráveného času se svými ratolestmi. Podmínka pro jejich výběr je prostá: musí jít o takové místo, událost nebo aktivitu, na kterém či při které se bude mít dobře jak tatínek, tak jeho děti. Tipy bude doplňovat interaktivní mapa a k dispozici bude také prostor, v němž si budou moct tatínkové vyměňovat zkušenosti a doporučovat nám nové „father friendly“ tipy.

 

 

Proč to všechno? Možná jen protože si myslíme, že návod na šťastného otce se neobejde bez šťastných dětí. I když budou chlapi v hospodě asi tvrdit opak.

 

Máte tip na "father friendly" místo nebo aktivitu? Pošlete nám ho na adresu rxonline@reflex.cz nebo se o něj podělte v diskuzi na facebookové stránce projektu.

 

Father FriendlyFather Friendly|Reflex.cz