Neumannová si narozeninovou oslavu pořádně užila

Neumannová si narozeninovou oslavu pořádně užila Zdroj: Ota Mrákota

Kateřina Neumannová umí žít. Za naše peníze

Opravdu bych chtěl mít tolik času, schopností a přístupových práv do nejrůznějších registrů a archivů, abych si mohl projet všechny faktury v souvislosti s lyžařskými závody Světového poháru a Mistrovstvím světa v Liberci.

 

Protože z toho, co se v poslední době objevilo v médiích je víceméně jasné, že Kateřina Neumannová ani její partner Jan Jindra jen tak něco ze svého neplatili. A když se podíváte na fotografii, která se tenhle týden objevila v médiích a na které je Kateřina Neumannová zachycena na oslavě svých 35. narozenin na zámku Sychrov, nemůže vám nevrtat hlavou jedna věc. Už víme, že fotografii, na kterou se koukáte do účetnictví dali pod položku "Sychrov".

 

Olympijskou vítězku donesli k dortu usměvaví svalovciOlympijskou vítězku donesli k dortu usměvaví svalovci|Ota Mrákota

 

Ale jak (pokud tedy) jsou v účetnictví Světového poháru zahrnuti ti dva oškliví muži, kteří nesou Kateřinu Neumannovou (proč jí nesou je jiné věc, doufejme že ne proto, že v tu chvíli už byla úplně namol). Tipuji, že na faktuře bude napsáno něco jako "Sychrov-asistence", případně "pořadatelská služba- obnažená".

 

Nejhorší na tom celém je, že i za ty peníze a i s těmi fakturami, skrz které jsme na tuhle parádu přispěli prostřednictvím státních peněz i vy a já, vypadá celá ta oslava pořád jako nebetyčná nuda. Ostatně, kdy jste vy naposledy dělali oslavu, na které jste všechny nutili mít na krku hnusné, velké visačky?