Život a styl

Zpět na článek

Kateřina Neumannová umí žít. Za naše peníze

4 komentáře

panna
ta aspoň republiku proslavila, ale kolik hloupých komunistických Honzů, kteří nikdy v životě, kromě buzerace národa, nikdy nic kloudného pro republiku neučinili, žije za naše peníze? I ti, kteří nedělají a pobírají státní podpory, také na Neumannovou ukazují prstem a říkají, že si žije za jejich peníze, a nejenom ona! To už je tady takové klišé, že jeden závidí druhému.
6berry6
panno - chtěl jsem být slušný, ale ono to nejde. Logické argumenty by zřejmě padly na neúrodnou půdu a tak nemá smysl jich používat a diskutovat. Takže: tady je takové klišé, že každá panna časem o to panenství přijde. Já vám to přeji, stejně jako nepřeji K. N. nezasloužené prebendy. Do jejích medailí mně nic není, ale pokud oslavuje narozeniny za mé peníze - do toho ano. Neptala se mě a já bych s tím nesouhlasil.
Její medaile mě nezajímají stejně jako vaše panenství. Ostatně jeho ztráta mě a ostatní daňové poplatníky doufejme stát nic nebude, tak si toho užijte a nerozdávejte za mě z mých pedněz, buďte tak laskavá.
strassidlo
Na můj vkus je ta sláva, kterou nám podle Vás způsobila, poněkud drahá. Evidentně nemáte zdání koho se zastáváte.
spelec5
To se nám to žije za Vaše peníze vy póvle socáckej - heč,heč a ještě jednou heč - Vaše Katka !!!!!