Zdroj: FoodIN

Vánoční krabičky s regionálními delikatesami

Hedáte originální dárek pro vaše blízké nebo vaše obchodní partnery? Zkuste originiální překvapení v podobě dárkových krabiček s regionálními pochoutkami.

Dárkové balíčky plné vánočních dobrot z různých částí celé České republiky. Voňavými Vánocemi můžete potěšit své obchodní partnery, kolegy z firmy a zaměstnance. Vše, co krabička pod víkem nabídne, si můžete zvolit sami. A věřte, že je z čeho vybírat. Nabízíme kvalitní vánoční cukroví, výborné marmelády, sirupy, čokolády, sušenky a další netradiční lokální delikatesy a dary naší země. Vše od tuzemských, osobně prověřených dodavatelů, farmářů a malých rodinných manufaktur.

FoodIN

Chcete poděkovat obchodním partnerům obligátní lahví vína a zapadnout mezi ostatní? Nebo chcete vyniknout netradičním dárkem, který překvapí a opravdu udělá radost?

Vánoční dárky pro Vaše klienty

●     Dárkové krabičky jsou ručně vyráběné a unikátní. Navíc i 100%  ekologické a znovuvyužitelné.

●     Můžete si na ně nechat vypálit logo své firmy nebo nějaký vzkaz.

●     Jsou plné výrobků od lokálních českých producentů

●     Nákupem podpoříte lokální výrobce.

●     Získáte dárek s přidanou hodnotou.

FoodIN

Stejně jako FoodIN catering jsou zcela originální i firemní dárkové krabičky, které jsme vytvořili spolu s mladým českým designerem. Krabičky jsou ručně vyráběné z papírového kartonu s elegantním vrapovaným povrchem, na který se dá snadno vypálit logo společnosti. Víko krabičky se uzavírá magnetem, který po otevření zůstává funkční i pro další využití. Krabičky, které jsou dodávány ve dvou velikostech, se tak i po bleskovém vyprázdnění mohou stát designovým doplňkem bytu nebo kanceláře. Více na webu: www.foodin.cz/firemni-vanocni-darky-s-ceskymi-delikatesami

FoodIN