Zdroj: Foodin

Catering s duší a příběhem

Nezapomenutelný zážitek z prvotřídního cateringu dělá nejen kvalitní a chutné jídlo, ale i jeho nevšední prezentace. Proto se Foodin catering spojil se značkou Gravelli a své pokrmy servíruje na jejich originálním betonovém nádobí.

Láska k práci, ruční péče a osobní přístup, to vše má společné Foodin catering se značkou Gravelli. Toto dokonalé spojení kuchařského a užitého umění dělá z cateringu od FoodIn opravdu nezapomenutelný zážitek.

Foodin

Catering s příběhem

Foodin nabízí klientům netradiční catering z lokálních surovin a produktů s osobním příběhem jednotlivých dodavatelů. Právě důraz na lokálnost potravin je pro Foodin klíčové, odlišuje je to od tradičních cateringových společností nakupujících ingredience od velkých dodavatelů, hypermarketů a přeprodejců. Všechny suroviny a produkty jsou pečlivě vybírány a nakupovány napřímo u malých českých farmářů, pěstitelů a malovýrobců. Foodin catering připravuje své služby vždy s nádechem domácí atmosféry. V nabídce najdete domácí kravské, ovčí, kozí sýry, telecí, jehněčí, hovězí, krůtí a vepřové maso od malých chovatelů. Dále čerstvou, ale i nakládanou zeleninu, pestrou škálu domácích pest, marmelád, dressingů, domácích omáček a mnoho dalších vlastních produktů.

Foodin

Nádobí z betonu, který má duši

FoodIn servíruje svůj catering na designovém nádobí od český značky Gravelli, která ukazuje beton, jako praktický a velmi estetický materiál s duší. Každý jednotlivý kus nádobí je ručně vyráběný originál s nenapodobitelnou strukturou. Díky ošetření povrchu kvalitní impregnací je povrch nenasákavý, odolává potravinám i se silným pigmentem a dá se tak snadno čistit. Kolekce talířů Gravelli obsahuje širokou nabídku různých tvarů, odstínů a velikostí, které slouží k prezentaci pokrmů od amuse bouche, přes hlavní jídla až po originální nádoby na ovoce. Nádobí Gravelli tak představuje jednoduchý, ale zároveň originální způsob, jak povýšit prezentaci s láskou vytvořených pokrmů od Foodin catering na ještě vyšší úroveň. 

Foodin

Zájemcům o kvalitní catering doporučujeme využít prostory v Battistově cihelně, kde mohou ochutnat dobroty od Foodin cateringu podávané na designovém nádobí Gravelli. Více se dozvíte zde: Prostory s cateringem na vánoční večírek a prostory pro firemní a soukromé akce.