Zdroj: takecars

Svěřte důležité dokumenty i velké zásilky jedinému dopravci

Jedním z důležitých předpokladů úspěchu je dobře nastavená komunikace. Včasné předání důležitých dokumentů, smluv, projektů, objednávek, ale i vzorků zboží nebo objednaných produktů může rozhodnout ve váš prospěch, upozorní na vaši vysokou flexibilitu a jednoduše vás postaví před konkurenci. Logistice přitom nemusíte věnovat zvláštní rozpočet. Investice do vedení vlastního vozového parku je zbytečná, pokud vás může zastoupit profesionální dopravce.

Okamžité spojení s domácími i zahraničními partnery

Expresní kurýrní služba Takecars flexibilně vyhoví vašim aktuálním požadavkům. Jejich běžný vozový park rozšiřuje pick-up i dodávka. V rámci přepravních a doručovacích služeb tak padají limity velikosti nebo váhy zásilky.  Využíváním služeb Takecars získáte přímý vstup do husté přepravní sítě, kterou rozšiřuje spolupráce s mezinárodním dopravcem DHL. Logistické systémy zařadí vaši zásilku do optimálně řízené trasy. Hledá nejkratší cestu na cílové místo a výrazně snižuje náklady přepravy. Výhodné partnerství s velkými dopravci pak navíc rozšiřuje nabízené služby nad území ČR. Dopravu můžete využít pro zásilky na Slovensko, po Evropské unii i do zámoří.

Služby pro firmy i jednotlivce

Doručovací služby Takecars nabízejí dostupné řešení dopravy zásilek jak firemním zákazníkům, tak soukromým osobám. Nejsou podmíněny závaznou spoluprací, nicméně pravidelné využívání služeb vám otevře další možnosti. Správa vlastní databáze kontaktů, elektronické vyřízení objednávky, možnost sledovat trasu předaných zásilek a samozřejmě přesný report nákladů jsou jedněmi z užitečných nástrojů.

S Takecars se můžete spojit telefonicky i online. Zadáním cílové adresy dokáže systém vždy nabídnout několik variant. Kategorii doručovacích služeb můžete vybrat v závislosti na požadované rychlosti dodání i podle nákladů. Nabídka se pohybuje v široké škále od expresního doručení po ekonomicky výhodné zařazení do řízeného sběru.

Reprezentativní zastoupení

Rozvoz zásilek, důležitých dokumentů, cenin, ale také podkladů, vzorků zboží nebo objednaných produktů můžete řídit jednoduše, s minimálními náklady a s jistotou spolehlivého doručení. Vozy Takecars jsou dobře rozpoznatelné a působí reprezentativně. Stejně důležité je také chování řidičů, kteří vždy vystupují naprosto spolehlivě s vědomím, že jsou součástí důležitého jednání mezi obchodními partnery. Takecars tak za všech okolností potvrdí vaši profesionalitu. Nabízí služby spolehlivého kurýra po Praze, v ČR, na Slovensku, v Evropě i po celém světě.