Zdroj: Heineken Česká republika, a.s.

4
Fotogalerie

Strongbow přináší zeleň do měst

Cílem nové kampaně značky Strongbow „Osvěž město jablky“ bylo, stejně jako v předchozích letech, přinést více přírody do našich měst. Výhody přítomnosti jablečných stromů v betonových ulicích značka představila v rámci dynamických spotů a soutěže. Do českých měst vpadla jablečná invaze v podobě oživlých jabloní, která nejen osvěžila místa, v nichž chybí zeleň, ale přinesla i spoustu zábavy. Soutěžící, kteří podpořili hlasem své město v boji o získání prostředků na výsadbu zeleně, již znají svého vítěze.

Značka Strongbow přináší přírodu do Brna

Skvělou cider party a grant na podporu výsadby a péče o zeleň vyhrálo město Brno. Party s vůní jablek se uskuteční 20. září 2018 na brněnském výstavišti. Obyvatelé Brna se pro soutěž nadchli a dokázali posbírat největší množství hlasů.

Značka Strongbow oživí zeleň v Brně

Brno za své vítězství vděčí aktivnímu zapojení obyvatel a příznivců města. Odměnou za jejich aktivitu jim bude skvělá cider party a také podpora výsadby jablečných stromů ve městě. Značka Strongbow se za tímto účelem spojila s Nadací Partnerství, která pravidelně vypisuje granty na podporu výsadbu stromů a péče o zeleň. V rámci grantové výzvy nadace zprostředkuje v Brně grant na výsadbu nejméně 40 stromů, o který může zažádat jakákoli organizace, město nebo třeba parta kamarádů. Podrobné informace budou zveřejněny na www.nadacepartnerstvi.cz v sekci Granty nejpozději do konce září 2018.

Heineken Česká republika, a.s.

Jedinečná cider party přinese skvělou zábavu

Vítězné Brno a jeho obyvatelé se mohou těšit na skvělou party s osvěžujícími cidery Strongbow. V rámci programu se představí hudební projekt Malalata a známá zpěvačka a moderátorka Klára Výtisková společně s kapelou Klara & The Pop. Pro návštěvníky bude dále připraven speciální fotokoutek, playground a relax zóna. O zábavu se postarají unikátní oživlé jabloně, které se představily ve spotech značky Strongbow. Více informací naleznete na www.prirodudomesta.cz.+