Zdroj: Philips Česká republika s.r.o.

Správné osvětlení rozlije po zahradě neopakovatelnou atmosféru

Dny se ohřívají, teplé večery nás vytahují ven a my si vychutnáváme ten krásný stav, kdy myšlenky a celodenní starosti odplouvají s připlouvající vůní grilované kukuřice od sousedů. Proč bychom zůstávali mezi čtyřmi stěnami, když si můžeme užívat pohodovou večerní atmosféru u posezení s přáteli nebo dobrou knížkou?

Abyste mohli zůstávat v tomto relaxačním rozpoložení ještě dlouho po setmění, zútulněte si venkovní prostor kvalitními a stylovými svítidly, která příjemně osvítí exteriér i zahradní prvky, a vy se tak na své zahradě budete moci cítit pohodlně a uvolněně jako v obýváku. Philips přichází s novými řadami venkovního osvětlení, které se svým nadčasovým designem hodí do jakéhokoli venkovního prostoru, jsou vysoce kvalitní, bezúdržbové a lehce se instalují. Hra se světlem může začít.

Šetřit na těch správných vlastnostech

Většina lidí pečlivě vybírá svítidla do interiéru a nedá dopustit na kvalitu a osobitý design, jak se však jedná o svítidla venkovní, často ve svých požadavcích slevují. Jsou to přece „jenom ta světla venku“. Koupí levnější variantu, která je mnohdy značně nekvalitní, a když se světla rozbijí, opravy vzniklých děr na fasádě po opravě je vyjdou na trojnásobek toho, co by do svítidel investovali.

Svítidla Philips jsou vyrobena z kvalitního plastu, skla a kovu a díky úsporné LED technologii vynikají dlouhou životností. Kvalitní LED zdroj totiž vydrží déle, než je běžné pro venkovní svítidla, navíc je méně náchylný na extrémní teploty než úsporné zářivky, což je v případě outdoorového osvětlení také obrovská výhoda. Venkovní svítidla Philips ušetří 80 % energie a značnou sumu peněz. Vydrží svítit až 15 000 hodin.

Výběr svítidla na míru

Abychom si mohli vychutnat klid a relax v našem zahradním křesle, i když slunce už dávno zašlo, a nemuseli řešit zbytečné problémy s nefungující žárovkou nebo jinou součástkou, neměli bychom zapomínat na třídu krytí IP, která udává úroveň ochrany proti vniknutí cizích těles a vody. Venkovní svítidla Philips mají index IP 44, poskytují tak dostatečně pevné utěsnění proti průniku vlhkosti a deště a jsou prachotěsná. Nemusíte se proto dělat starosti s jejich výměnou každý druhý rok.

Zazářete“ se svítidly Philips

Všichni si rádi vytváříme svůj prostor podle sebe, v každém však jednou za čas vzplane malinká jiskřička ješitnosti, a když máme možnost, rádi se předvedeme. Philips přináší unikátní řady zahradního osvětlení, které nabízí ještě atraktivnější design a lepší vlastnosti, a jsou proto ideální funkční dekorací do každého venkovního prostoru. Buďte vidět, nasviťte si fasádu domu a příjezdovou cestu podle posledních trendů nebo jen „jak se vám líbí“. Nebo si zkrátka vychutnejte svěží večer a třeba i večeři na terásce s příjemným osvětlením, které nejen přineslo přívětivou atmosféru, ale zároveň dostatečně posvítilo na vás, vaše jídlo i stránky v knížce.

Pokud preferujete neotřelý design, nástěnné svítidlo Philips Sunset Wall je ideálním zahradním funkčním doplňkem. Díky efektu světla vycházejícího jakoby odnikud vytvoří na zídce či fasádě zajímavou hru světel a stínů.

Více informací, tipů a přehled produktů naleznete na stránce www.osvetleniphilips.cz.