Amber Rose

Amber Rose Zdroj: Instagram Amber Rose

Amber Rose
Amber Rose
Amber Rose
Amber Rose
Amber Rose
16
Fotogalerie

Kauza sexy symbolu Amber Rose: Může být na internetu hitem každý, kdo ukáže zadek?

Mnoho lidí se ptá, jak je možné, že když si zadáte ve vyhledávači jméno americké celebrity Kim Kardashian (34), tak najdete stovky milionů odkazů. Na Facebooku a na Instagramu má Kardashian na svých účtech desítky milionů lidí z celého světa. Co ale vlastně dělá, kromě toho, že je manželkou slavného rappera Kanye Westa? Všechno a nic. Hlavně pořád fotí své tělo, které je v některých partiích mimořádně vyvinuté. A funguje to.

Kardashian dělá trochu do televize, trochu do módy, trochu do herectví. Hlavně je ale profesionální celebrita. Je to už povolání. Celebrita sociálních sítí. To znamená, že neustále zásobujete svět svými obrázky – jak obědváte, kde jste na dovolené, co máte na sobě, s kým někam jdete, koho jste potkali. A vystavujete u toho skoro vždy svoji krásnou tvář a zadek. Ano, zadek. To je teď celosvětový hit. Nemusíte se u toho ani úplně svlíknout, to už není tak zajímavé.

Podobným stylem pracují se svým tělem i Jennifer Lopez, Beyoncé (ale ty jsou v podstatě ve všem, co dělají, mnohonásobně lepší než Kardashian), Iggy Azalea, Nicki Minaj, Sofia Vergara, Christina Aguilera či Lady Gaga. Z mužů je v tom zdaleka neúspěšnější „zlobivý“ kanadsko-americký zpěvák Justin Bieber.

Celé je to taková směs provokace, erotiky, odhalení vlastní intimity, ale občas také nějaký ten skandál, drogy a alkohol. Ať se lid podívá a pobaví. Na tom se dnes dají vydělat velké peníze. Miliony, někdy i desítky milionů dolarů.

Před časem přibyla do sestavy vrcholových „celebrit sociálních sítí“ Amber Rose (31). Opět stejný příběh – trochu hip hopová modelka, trochu hip hopová zpěvačka, nějaké ty módní návrhy a občas si zahraje ve filmu. Rose ale před časem pochopila, že je potřeba na sociálních sítích zabrat. A protože je patřičně nahoře i dole vyvinutá, fotky se začaly objevovat jako na běžícím pásu zejména posledního půl roku.

Zkoumat to nemusíte, funguje to. Takže teď tady máme Amber Rose na balkóně (v miniminiplavečkách), u stromu, jen tak v posteli, často se smartphonem, což je nezbytná součást akce.

Zajímavé vlastně je, proč to nikdo v tomto velkolepém stylu nedělá v Česku? Nemáme žádné podobné celebrity?