Miley Cyrus, Hannah Montana

Miley Cyrus, Hannah Montana Zdroj: profimedia.cz, YouTube.com

Zkažený Disney: Hannah Montana se svlékla a trhá internetové rekordy

VIDEO: Není to tak dávno, co sympatickou dívku a hvězdu kanálu Disney Channel Hannu Montanu obdivovaly holčičky po celém světě. Jejich maminky jim s trpělivostí kupovaly aktovky, penály nebo desky na sešity s její podobiznou. Dnes by si to nejspíš pořádně rozmyslely. Hannah Montana alias zpěvačka Miley Cyrus se už totiž v televizi neobjevuje v roztomilé teplákovce nebo barevných džínách, ale rovnou nahá. Trhá ovšem rekordy sledovanosti.

Nový videoklip zpěvačky Miley v němž se objevuje nahá na bouracím závaží, vyvolal na internetu rekordní zájem. Klip s názvem Wrecking Ball v prvních 24 hodinách po svém umístění na síť zaznamenal 19,3 milionu přehrání. Dosavadní rekord patřil chlapecké skupině One Direction.

Otec, sex a MTV

Dvacetiletá zpěvačka a herečka už nedávno vyvolala rozruch, když při udílení hudebních cen MTV předvedla velmi provokativní tanec. Při vystoupení se v bikinách třela o zpěváka Robina Thickeho, vyplazovala při tom jazyk a sugestivně si pohrávala s pěnovou rukavicí se zdviženým prstem. Sklidila za to kritiku televizní rady na ochranu rodiny PTC, ve které zasedá i zpěvaččin otec, zpěvák country.

Cyrus začala hudební kariéru v červnu 2007 vydáním debutového alba Meet Miley Cyrus, které obsahovalo její první top ten singl See You Again. V roce 2008 ji časopis Time zařadil mezi 100 nejvlivnějších lidí na světě. Její zatím poslední album Can't Be Tamed z června 2010 kritika moc dobře nepřijala, převládají spíše průměrné recenze.